Faci bani online

bani online

De multe ori i-am auzit pe mulţi şi am văzut pe multe site-uri: „Te învăţăm să faci bani online,stând acasă, 10,000 de euro pe lună” , ” Câştigi pe internet mii de euro pe lună ” , ” Ghidul ‘ Cum să câştigi bani cu Google Adsense ‘ „

Părerea mea: E O MINCIUNĂ.

Ţi se promite marea cu sare, bani cât să-ţi ajungă şi ţie, copiilor şi nepoţilor tăi STÂND. Din prima sunt lucruri care se bat cap-în-cap cu ideea principală:

  1. NICIODATĂ NU O SĂ FACI BANI STÂND
    Este ilogic ca vreodată vei face bani nefăcând nimic în schimbul lor, sau să faci sume exorbitante printr-un minim de efort. Nu ai cum! Îmi pare rău pe cei cărora le stric visele de îmbogăţire sau le fac reclamă negativă la micilel lor planuri DAR ăsta este ADEVĂRUL.
  2. EU ŞTIU CUM SE FAC O GRĂMADĂ DE BANI ŞI TE ÎNVĂŢ ŞI PE TINE.
    Chiar de curând a fost o astfel de discuţie pe un forum pe care mă mai preumblu eu. Cineva întreba dacă se merită să cumpere un e-book (carte virtuală) care avea titlul: ” How to make 500,000,000 $ with Google Adsense ” la un preţ de doar 20 $ . jumătate de miliar de dolari – 20 dolari … Ceva nu e în regulă cu diferenţa asta. Dacă cineva ştie secretul unui câştig niciodată nu-ţi va vinde pontul pentru o sumă de bani de 100,000 de ori mai mică.

Majoritatea acestor site-uri şi „mini-bussines” se bazează pe naivitatea oamenilor deci NU FI ŞI TU O VICITIMĂ.

Te-ar putea interesa și: 500 de milioane de euro un site

Related Posts