Google prezintă primele 100 de produse cele mai căutate din 2022

(Demo)

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text uncode_shortcode_id=”183336″]

Nu ai găsit încă cadoul perfect pentru prietenii și familia ta de Crăciun?

Acest lucru ar putea ajuta – astăzi, Google a publicat lista anuală a celor mai bune 100 de idei de cadouri, bazată pe căutările în tendințe din 2022.

[/vc_column_text][vc_single_image media=”78115″ media_width_percent=”100″ uncode_shortcode_id=”112690″][vc_column_text uncode_shortcode_id=”172078″]

Top 100 de la Google include o serie de informații despre produse și sfaturi despre tendințe, inclusiv note despre anomalii specifice în comportamentul de căutare din ultimul an.

Lista Top 100 este împărțită în șase categorii, astfel încât să puteți verifica cele mai populare produse din fiecare sector.

Aceste categorii sunt:

 • casă și grădină
 • înfățișare și accesorii
 • Jocuri și electronice
 • Frumuseţe
 • Jucării și meșteșuguri
 • Sănătate și fitness

Fiecare produs individual afișat include o prezentare generală a datelor despre tendințe de la Google și linkuri pentru a începe cumpărăturile, apoi și acolo.

[/vc_column_text][vc_single_image media=”78116″ media_width_percent=”100″ uncode_shortcode_id=”342692″][vc_column_text uncode_shortcode_id=”199804″]

De asemenea, puteți explora după tendințe, oferindu-vă o altă modalitate de a vizualiza cele mai populare căutări de produse în creștere din 2022.

[/vc_column_text][vc_single_image media=”78117″ media_width_percent=”100″ uncode_shortcode_id=”196763″][vc_column_text uncode_shortcode_id=”173895″]

Este o privire interesantă asupra a ceea ce câștigă acțiune, care ar putea, de asemenea, să vă informeze dezvoltarea de produse și/sau eforturile de marketing în continuare. Dacă vedeți că un anumit produs este în tendințe în nișa dvs., poate că acesta este ceva pe care ați putea căuta să evidențiați în anunțurile dvs. sau poate vă poate inspira pentru conceptele viitoare.

Oricum, este o imagine de ansamblu interesantă a anului care a fost în Căutare și o perspectivă interesantă asupra a ceea ce oamenii caută să cumpere, după pandemie.

Dacă în asta ne aflăm acum. COVID, desigur, încă persistă și rămâne un nivel de risc, care încă influențează comportamentul oamenilor.

Și puteți vedea asta, în diferite măsurări, în tendințe, ceea ce merită remarcat și în cercetarea dumneavoastră.

[/vc_column_text][vc_column_text uncode_shortcode_id=”108896″]Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Social Media, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.[/vc_column_text]  captcha

  Introdu textul de mai sus

  [/vc_column][/vc_row]

  Related Posts