A fost testat de ceva vreme, dar Instagram a extins accesul la o nouă opțiune care le permite unor creatori să adauge mai multe link-uri la biografia lor IG, ca mijloc de a ajuta la extinderea potențialului lor de dezvoltare a afacerii în aplicație.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

După cum puteți vedea în acest exemplu, prin hairstylistul Sarah Page, noua opțiune de link-uri multiple este în prezent testată cu creatorii selectați în aplicație.

În secțiunea de link a profilului, puteți vedea că, în dreapta link-ului principal, există un indicator „and 2 others”, care indică adresele URL suplimentare enumerate. Odată atins veți obține această fereastră pop-up cu mai multe adrese URL, oferind capacitatea de a conduce trafic către mai multe surse direct din prezența dvs. IG.

După cum s-a menționat, opțiunea a fost de fapt testată din octombrie anul trecut, cu variații ale formatului testate în codul de back-end al aplicației.

 

 

După cum puteți vedea în aceste exemple, printre diferitele teste și completări (partajate de cercetătorul de aplicații Alessandro Paluzzi) se află o opțiune de a adăuga un link de grup Facebook, împreună cu o gamă aproape nesfârșită de alte URL-uri pe orice site-uri doriți.

Nu este clar, în această etapă, câte link-uri vor putea adăuga oficial utilizatorii, dar ideea este aparent să anuleze valoarea instrumentelor terțe precum Linktree, pe care mulți utilizatori IG le folosesc acum pentru a adăuga link-uri suplimentare la biografia lor în aplicație.

Instagram însuși a recomandat Linktree în trecut, dar acum, se pare că încearcă să ofere mai multe opțiuni native directe pentru a facilita același lucru – ceea ce este probabil o veste proastă pentru Linktree însuși.

Potrivit Insider, Meta a confirmat că testează noua opțiune multi-link, dar a oferit puține detalii despre lansarea planificată sau specificațiile funcționale complete ale instrumentului.

De asemenea, nu există informații oficiale despre cine are acces în prezent, ​​așa că este posibil să puteți utiliza această opțiune chiar acum, deși pare puțin neterminată, afișarea principală a adreselor URL probabil se poate revizui puțin înainte de o extindere mai largă.

În orice caz, ar putea fi un plus valoros, în funcție de abordarea și prezența dvs. pe Instagram, oferind mai multe modalități pentru trafic pe cont.