Instagram extinde testul de link-uri multiple în biografia utilizatorilor

poza principala (Demo)

A fost testat de ceva vreme, dar Instagram a extins accesul la o nouă opțiune care le permite unor creatori să adauge mai multe link-uri la biografia lor IG, ca mijloc de a ajuta la extinderea potențialului lor de dezvoltare a afacerii în aplicație.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

După cum puteți vedea în acest exemplu, prin hairstylistul Sarah Page, noua opțiune de link-uri multiple este în prezent testată cu creatorii selectați în aplicație.

În secțiunea de link a profilului, puteți vedea că, în dreapta link-ului principal, există un indicator „and 2 others”, care indică adresele URL suplimentare enumerate. Odată atins veți obține această fereastră pop-up cu mai multe adrese URL, oferind capacitatea de a conduce trafic către mai multe surse direct din prezența dvs. IG.

După cum s-a menționat, opțiunea a fost de fapt testată din octombrie anul trecut, cu variații ale formatului testate în codul de back-end al aplicației.

 

 

După cum puteți vedea în aceste exemple, printre diferitele teste și completări (partajate de cercetătorul de aplicații Alessandro Paluzzi) se află o opțiune de a adăuga un link de grup Facebook, împreună cu o gamă aproape nesfârșită de alte URL-uri pe orice site-uri doriți.

Nu este clar, în această etapă, câte link-uri vor putea adăuga oficial utilizatorii, dar ideea este aparent să anuleze valoarea instrumentelor terțe precum Linktree, pe care mulți utilizatori IG le folosesc acum pentru a adăuga link-uri suplimentare la biografia lor în aplicație.

Instagram însuși a recomandat Linktree în trecut, dar acum, se pare că încearcă să ofere mai multe opțiuni native directe pentru a facilita același lucru – ceea ce este probabil o veste proastă pentru Linktree însuși.

Potrivit Insider, Meta a confirmat că testează noua opțiune multi-link, dar a oferit puține detalii despre lansarea planificată sau specificațiile funcționale complete ale instrumentului.

De asemenea, nu există informații oficiale despre cine are acces în prezent, ​​așa că este posibil să puteți utiliza această opțiune chiar acum, deși pare puțin neterminată, afișarea principală a adreselor URL probabil se poate revizui puțin înainte de o extindere mai largă.

În orice caz, ar putea fi un plus valoros, în funcție de abordarea și prezența dvs. pe Instagram, oferind mai multe modalități pentru trafic pe cont.

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Social Media, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus

    Related Posts