LinkedIn lansează „Anunțuri de documente”, integrarea datelor de conversie offline și multe altele.

person-holding-linkedin-icon (Demo)

LinkedIn a anunțat câteva noi instrumente publicitare care să vă ajute să vă maximizați campaniile, LinkedIn, inclusiv anunțuri pentru documente, integrarea datelor de conversie offline și o nouă bibliotecă media pentru stocarea și aprovizionarea conținutului publicitar.

În primul rând, pe Document Ads – așa cum pare, LinkedIn le va permite acum agenților de publicitate să promoveze documente de formă lungă direct în feedurile utilizatorilor, care pot fi, de asemenea, disponibile prin înregistrare pentru a maximiza datele de răspuns.

Linkedln oferă o previzualizare în feed, pentru ca utilizatorii să descarce conținut de interes

După cum puteți vedea în acest exemplu, reclamele pentru documente LinkedIn oferă o previzualizare în feed (trei pagini în acest caz), pentru a atrage utilizatorii să descarce piesa de cercetare completă.

Dacă alegeți să adăugați un formular lead-gen, puteți aduna mai multe informații despre persoanele care sunt interesate de documentele dvs., în timp ce vă puteți descărca gratuit documentul din actualizarea promovată, LinkedIn putând apoi furniza date despre care membrii l-au descărcat.

Formatul ar putea ajuta agenții de marketing să valorifice popularitatea opțiunii de postare Carusel a LinkedIn, care le permite utilizatorilor să partajeze un document într-o postare pe care utilizatorii o pot derula apoi în flux.

Documentele native și caruselele generează de trei ori mai multe clicuri decât orice alt tip de conținut din aplicație

LinkedIn a pus la dispoziție postările din carusel ca opțiune oficială încă din iulie, deși utilizatorii își creaseră propriile carusele de documente de ceva timp, încărcând un PDF ca atașament de postare, ceea ce facilitează în esență aceeași funcționalitate.

Și formatul s-a dovedit a fi eficient. Conform informațiilor de la SocialInsider, documentele native și caruselele generează de trei ori mai multe clicuri decât orice alt tip de conținut din aplicație (chiar și postări video).Având în vedere acest lucru, reclamele pentru documente ar putea fi un plus bun, probabil demn de un experiment data viitoare când aveți o piesă mai lungă de distribuit în aplicație.

LinkedIn a adăugat și capacitatea de a include date de conversie offline în procesul publicitar în aplicație.

„Offline Conversions vă permite să conectați conversiile offline pe care le urmăriți prin alte instrumente direct la LinkedIn. Puteți încărca manual fișiere CSV direct în Campaign Manager sau puteți folosi un partener de marketing LinkedIn. Printre partenerii acceptați se numără Adverity, HubSpot, LeadsBridge, LiveRamp și Make.”

Procesul vă permite să includeți date suplimentare de performanță, cum ar fi tranzacții în persoană, apeluri telefonice sau vânzări în CRM. În cadrul procesului de măsurare și optimizare a campaniei LinkedIn. Care ar putea fi o modalitate bună de a îmbunătăți răspunsul, bazat pe potrivirea datelor, ajutând la o mai bună concentrare a direcționării LinkedIn pe elementele potrivite.

În cele din urmă, LinkedIn adaugă și o nouă opțiune Media Library, în care veți putea salva toate elementele media pe care le utilizați în campaniile dvs. LinkedIn.

„Biblioteca media este o locație unică pentru încărcarea, gestionarea și selectarea conținutului media pentru crearea de anunțuri, ceea ce vă ajută să economisiți timp, să obțineți performanțe mai bune și să îmbunătățiți colaborarea.”

Similar cu opțiunile bibliotecii media din alte aplicații, LinkedIn va oferi acum un depozit pentru reclamele dvs. publicitare. Ceea ce va ușura apoi reutilizarea și reutilizarea conținutului publicitar în noile campanii.

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Social Media, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus

    Related Posts