Strategii SEO: Pălăria neagră vs. Pălăria albă

Hands holding up colorful letters forming the abbreviation  SEO (Demo)

Strategii SEO: Pălăria neagră vs. Pălăria albă

Mereu am jucat jocul antreprenorial pe termen lung și cred că asta este calea de urmat. Touși, nu este același caz pentru toată lumea. Unii oameni ar prefera să ia câștigurile rapide și să treacă la altceva.

Când vine vorba despre SEO, să mergi după câștigurile rapide este deseori numit „black hat SEO”. Oamenii care implementează black hat SEO tind să folosească tactici meschine ca, umplutură de cuvinte cheie și link scraping pentru a se clasifica mai repede. Poate funcționa pe termen scurt și să îți aducă trafic site-ului, dar după o vreme, Google va sfârși prin a penaliza și chiar a trece pe lista neagră site-ul tău pentru a nu te clasa niciodată.

Pe de altă parte, white hat SEO este calea de a construi o afacere online sustenabilă. Dacă faci SEO așa, te vei concentra pe audiența ta umană.

Vei încerca să le dai cel mai bun content posibil și să îl faci mai ușor accesibil prin conformarea la regulile motorului de căutare.

Imaginea asta de la Inbound Marketing face o treabă excelentă prin a explica informația, dar lasă-mă să aduc mai multă lumină acestor subiecte :

Conținut duplicat: atunci când cineva încearcă să se clasifice pentru un anumit cuvânt cheie, ar putea să duplice conținutul de pe site-ul său pentru a încerca să introducă acel cuvânt cheie în textul său în repetate rânduri. Google penalizează site-urile care fac asta.

Text invizibil și umplutură de cuvinte cheie: cu ani în urmă, o strategie de tip black hat era să incluzi o grămadă de cuvinte cheie în partea de jos a articolelor, dar să le faci de aceeași culoare ca fundalul. Această strategie te va pune pe lista neagră foarte repede. Același lucru este valabil și pentru umplerea cuvintelor cheie unde nu aparțin.

Ascundere/Acoperire și redirecționare: când vine vorba de redirecționări, există o modalitate corectă și una greșită de a face acest lucru. Modul greșit este să cumperi o mulțime de domenii bogate în cuvinte cheie și să direcționezi tot traficul către un singur site.

Practici slabe de conectare: să cumperi un pachet Fiverr care îți promite 5.000 de linkuri în 24 de ore nu este modalitatea corectă de a construi linkuri. Trebuie să obții linkuri de la conținuturi și site-uri relevante din nișa ta care au propriul trafic.

Din moment ce Google penalizează site-urile care fac aceste lucruri, mă vei auzi vorbind doar despre SEO white hat

Există totuși ceva ca grey hat SEO. Asta înseamnă că nu este la fel de pură sau inocentă ca cea mai albă dintre pălăriile albe, dar nu este la fel de manipulatoare pe cât pot fi tehnicile de pălărie neagră. Nu încerci să păcălesti pe nimeni sau să joci în mod intenționat sistemul cu pălăria gri. Cu toate acestea, încerci să obții un avantaj distinct.

Vedeți, standardele Google nu sunt atât de clare pe cât și-ar dori ca tu să crezi. De multe ori, s-ar putea chiar să spună lucruri contradictorii. De exemplu, Google a spus că ei nu sunt un fan al blogging-ului pentru invitați pentru a crea linkuri.

Acum, cum rămâne cu blogging-ul pentru oaspeți pentru a-ți crește marca? Ce se întâmplă dacă o faci pentru a crește gradul de conștientizare, a genera trafic de calitate superioară înapoi pe site-ul tău și a deveni un nume cunoscut în industrie?

În lumea SEO, nu este vorba despre ceea ce faci, ci despre cum o faci. Dacă achiziționezi postări pentru oaspeți de pe site-uri care nu au nimic de-a face cu nișa ta și trimiți spam o mulțime de linkuri, vei fi penalizat. Dacă creezi postări unice pentru oaspeți, care oferă valoare cititorilor de pe site-uri care sunt relevante pentru tine, vei fi bine, iar sucul link-ului va curge frumos către site-ul tău.

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Realizare Website, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus