TikTok anunță noi limite de vârstă pentru transmisiile live și o nouă categorie „Numai pentru adulți” pentru fluxuri

imagine-principala (Demo)

[vc_row][vc_column][vc_column_text uncode_shortcode_id=”178603″]

 TikTok va crește cerințele privind vârsta minimă

TikTok a anunțat că vor crește cerințele privind vârsta minimă pentru transmiterea în flux live în aplicație, în timp ce adaugă și o nouă categorie pentru fluxurile live numită „doar adulți”  precum și noi opțiuni de filtrare a cuvintelor cheie, pentru comentariile live.

În combinație, noile actualizări ar putea juca un rol important în îmbunătățirea siguranței ofertei de stream live. În primul rând, să vorbim despre noile limite de vârstă pentru transmiterea în flux live în aplicație.

Conform TikTok:

„În prezent, oamenii trebuie să aibă vârsta de 16 ani sau peste pentru a începe un LIVE. Din 23 noiembrie, vârsta minimă va crește de la 16 la 18 ani. Având în vedere amploarea audienței noastre globale, adoptăm deja o abordare graduală a caracteristicilor. Pe care comunitatea noastră le poate accesa în funcție de vârstă. Adolescenții mai tineri trebuie să aibă vârsta de 16 ani sau mai mult pentru a accesa Mesageria directă și 18 sau mai mult pentru a trimite cadouri virtuale sau pentru a accesa funcțiile de monetizare.”

Aceasta este o mișcare bună. TikTok a fost deja supus la multă atenție asupra modalităților în care îi stimulează pe tineri să posteze materiale provocatoare, potențial riscante, pentru a atrage atenția spectatorilor. Transmisia în direct duce acest lucru la un alt nivel, deoarece oamenii pot interacționa cu utilizatorul în timp real. Ceea ce îi pune pe adolescenți în și mai mult în pericol.

După cum notează TikTok, de-a lungul timpului, a fost forțat să-și reevalueze diferitele caracteristici și instrumente. Pentru a se asigura că adolescenții nu își pun fără să vrea riscuri în aplicație. Această actualizare este cel mai recent pas în acest sens și este bine să vedem că TikTok lucrează pentru a adopta o abordare mai măsurată a acestui element, chiar și cu riscul de a pierde un nivel de implicare a utilizatorului ca urmare.

În plus, TikTok lansează și o nouă opțiune care le va permite utilizatorilor să-și limiteze fluxurile live la „publicul adult”.

„De exemplu, poate că o rutină de comedie este mai potrivită pentru persoanele de peste 18 ani. Sau, un utilizator poate plănui să vorbească despre o experiență dificilă de viață și s-ar simți mai confortabil știind că discuția lui este limitată la adulți. Ne dorim ca a noastră comunitate să profite la maximum de oportunitățile pe care le poate aduce LIVE fără a face compromisuri în ceea ce privește siguranța.”

Acest lucru, aparent, ar putea face ca TikTok-ul să se orienteze spre zone și mai controversate cu transmisiunile sale în direct. Dacă are licența de a face acest lucru prin fluxuri numai pentru adulți, deși regulile actuale ale TikTok-ului includ reguli definitive împotriva nudității și conținutului legat de sex. TikTok nu caută să reducă aceste restricții.

Deși este interesant de luat în considerare modul în care platformele sociale ar putea vedea astfel de lucruri. În lumina dezvăluirilor recente că Twitter, la un moment dat, a luat în considerare aplecarea către conținutul pentru adulți. TikTok în mod clar nu adoptă aceeași abordare și nu a sugerat, în niciun fel, că ar putea căuta să-și revizuiască regulile în acest sens. Dar adăugarea de calificative numai pentru adulți ar putea oferi un domeniu de aplicare alternativ.

Pe un alt front, TikTok caută, de asemenea, să ofere mai multe îndrumări utilizatorilor. Pentru a-i ajuta să modereze mai bine comentariile în flux, cu noi mementouri care vor sugera termeni cheie. Care ar putea dori să ia în considerare adăugarea la lista de filtre.

După cum puteți vedea în acest exemplu, instrumentul actualizat analizează tipurile de comentarii pe care un creator le-a eliminat cel mai frecvent din fluxurile lor. Apoi sugerează cuvinte și termeni similari pe care utilizatorul ar putea dori să le adauge la lista de filtre.[/vc_column_text][vc_single_image image=”91456″ img_size=”full” alignment=”center” media=”76742″ media_width_percent=”100″ uncode_shortcode_id=”139117″][vc_column_text uncode_shortcode_id=”102342″]„Când am testat această funcție, am descoperit că aproape a dublat numărul de cei care folosesc filtrarea cuvintelor cheie atunci când ne uităm la cei mai populari creatori LIVE.”

Acest lucru ar putea face gestionarea fluxurilor live mult mai… gestionabilă

Simplificând procesul de filtrare a comentariilor nedorite și menținând conversația mai concentrată. În cele din urmă, TikTok a anunțat oficial și extinderea funcției sale Multi-Guest pentru TikTok Live. Care le permite utilizatorilor să transmită cu până la cinci invitați simultan, folosind o grilă sau un aspect de panou.

https://www.tiktok.com/@tiktoklive_creator/video/7134627836995980587

TikTok a lansat inițial oaspeții în flux live în iulie anul trecut, cu un singur slot pentru invitați disponibil în modul ecran divizat. Dar acum, veți avea mult mai multă capacitate, ceea ce ar putea deschide noi oportunități pentru chat-uri, sesiuni de vizionare TV în direct etc.

Și pentru mărci, ar putea oferi, de asemenea, noi modalități de a vă prezenta sau previzualiza. Cele mai recente produse, colaborările cu creatori,  întrebări și răspunsuri ale fanilor și multe altele.

Acestea sunt câteva actualizări valoroase pentru oferta de stream live. TikTok încă face eforturi pentru a face comerțul live-stream un lucru. Ele ar putea juca, de asemenea, un rol cheie în maximizarea gradului de acceptare și utilitate. Făcându-l o considerație mai mare pentru mai multe companii de comerț electronic și influenților în aplicație.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Social Media, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus

    Related Posts