TikTok caută să ofere mai multe informații despre motivul pentru care afișează fiecare videoclip în feedul tău

(Demo)

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text uncode_shortcode_id=”654624″]

TikTok caută să ofere mai multe informații despre motivul pentru care vezi ceea ce vezi în feedul tău cu un nou instrument explicativ „De ce văd asta?”, care va oferi câteva dintre motivele potențiale care îi ghidează deciziile algoritmice.

[/vc_column_text][vc_single_image media=”78126″ media_width_percent=”100″ uncode_shortcode_id=”163364″][vc_column_text uncode_shortcode_id=”167124″]

După cum puteți vedea în această secvență, acum, în meniul „Partajare” de pe orice clip video din feedul dvs., veți vedea o nouă opțiune „De ce acest videoclip?” în rândul de sub opțiunile de partajare socială. Atingeți-l și veți obține câteva motive posibile pentru care videoclipul respectiv apare pe afișajul dvs.

[/vc_column_text][vc_single_image media=”78127″ media_width_use_pixel=”yes” alignment=”center” uncode_shortcode_id=”107615″ media_width_pixel=”234″][vc_column_text uncode_shortcode_id=”194753″]

Nu este o explicație completă și, după cum puteți vedea, promptul notează că motivele pentru afișarea acestui clip specific „poate include” aceste calificări. Dar oferă câteva informații suplimentare pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine cum funcționează algoritmul TikTok și de ce crede că v-ar putea plăcea acest clip.

Meta oferă reclame similare, cu opțiunea „De ce văd acest anunț?”, care vă va oferi același tip de perspectivă generală asupra unora dintre motivele posibile cu privire la modul în care sunteți vizat. Diverse aplicații sociale oferă, de asemenea, note precum „Pentru că îți place [pagina de exemplu]” atunci când se afișează conținut recomandat în flux, dar este prima dată când TikTok oferă informații mai specifice, în aplicație, cu privire la modul în care funcționează algoritmul.

Într-adevăr, în postarea explicativă, TikTok spune că:

„Sistemul nostru de recomandare este alimentat de modele tehnice, așa că am încercat să facem detaliile tehnice mai ușor de înțeles, defalcând motive precum:

  • interacțiunile utilizatorilor, cum ar fi conținutul pe care îl vizionați, vă place sau îl distribuiți, comentariile pe care le postați sau căutările
  • conturi pe care le urmăriți sau conturi sugerate pentru dvs
  • conținut postat recent în regiunea dvs
  • conținut popular în regiunea dvs.”

Adică, acestea nu sunt nici pe departe cât de adânc pot ajunge algoritmii lui TikTok, cu sistemul său capabil să-ți determine foarte rapid gusturile și interesele, pentru a continua să te hrănească mai mult de la fel. Dar este ceva și te-ar putea ajuta să înțelegi mai bine cum interacțiunile tale din cadrul aplicației ghidează ceea ce vezi apoi și sunt afișate în feedul tău „Pentru tine”.

Notele ar putea ajuta, de asemenea, specialiștii în marketing să înțeleagă mai bine factorii de amplificare din aplicație, ceea ce vă poate ajuta să vă planificați mai bine planul strategic.

TikTok este din ce în ce mai dornic să ofere mai multă transparență, ca mijloc de a se încuraja mai bine cu autoritățile locale. Continuă să se ridice întrebări cu privire la potențialele obligații față de guvernul chinez, în timp ce în SUA, multe state interzic acum aplicația pe dispozitivele guvernamentale din cauza temerilor că PCC ar putea să le urmărească activitatea.

[/vc_column_text][vc_column_text uncode_shortcode_id=”323483″]Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Social Media, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.[/vc_column_text]    captcha

    Introdu textul de mai sus

    [/vc_column][/vc_row]