TikTok raportează o creștere de 62% a profilurilor false create în aplicație

(Demo)

TikTok a publicat cea mai recentă prezentare generală a răspunsurilor privind aplicarea Regulilor comunității, care prezintă toate videoclipurile și conturile pe care fie le-a eliminat, fie a luat măsuri în alt mod în trimestrul al doilea al acestui an.

Și după cum se spune – „Mo’ Users, Mo’ Problems”.

Bine, asta nu este o vorbă reală, dar ar putea la fel de bine să fie, având în vedere cantitatea tot mai mare de acțiuni întreprinse de echipa TikTok în general.

În primul rând, în ceea ce privește eliminările de videoclipuri. TikTok a eliminat peste 113 milioane de videoclipuri în perioada aprilie-iunie a acestui an din cauza încălcărilor politicii și a altor probleme. O creștere de 11% față de trimestrul precedent, deși aceasta rămâne aproape în concordanță cu tendința în curs.

 

După cum puteți vedea în acest grafic, eliminările de videoclipuri de la TikTok au crescut constant de-a lungul timpului. Ceea ce are sens, având în vedere creșterea continuă a aplicației. Dar indică, de asemenea, utilizarea greșită în curs și modul în care sfera provocării în acest sens continuă să crească, intenționat sau nu. Pe măsură ce oamenii apelează din ce în ce mai mult la aplicație.

Dar și TikTok se îmbunătățește, în special în ceea ce privește eliminările proactive și scăpa de materialul care încalcă încălcarea înainte ca cineva să-l vadă:

„Eliminarea proactivă a videoclipurilor sa îmbunătățit de la 83,6% în T1 la 89,1% în T2. Eliminarea videoclipurilor la zero vizionări s-a îmbunătățit de la 60,8% în T1 la 74,7% în T2. Iar eliminările de videoclipuri în mai puțin de 24 de ore s-au îmbunătățit de la 71,9% la 83,9%.”

Așadar, TikTok face mai mult pentru a proteja utilizatorii de expunerea potențial dăunătoare în aplicație. Dar poate avea încă o cale de parcurs în controlul dezinformarii în mod specific.

Potrivit unui studiu recent realizat de NewsGuard, până la 1 din 5 rezultate ale căutării din aplicație conțin informații greșite, inclusiv căutări pentru „alegerea 2022” la „vaccin ARNm”. Ceea ce este un contracar interesant pentru propriile date TikTok. Care ar sugera, izolat, că TikTok devine mult, mult mai bine pe acest front.

Deși, desigur, dezinformarea este doar una dintre preocupările care pot vedea conținutul eliminat din aplicație. TikTok oferind și o privire de ansamblu asupra celor mai frecvente motive pentru eliminarea conținutului pentru încălcări ale regulilor.

 

Aș presupune că dezinformarea se încadrează în „Integritate și autenticitate”, care reprezintă doar o fracțiune din acțiunea totală de aplicare a legii. Cu „Siguranță minoră”, „Activitate ilegală” și „Nuditate” fiind principalele cauze pentru eliminare.

Siguranța minoră este o preocupare critică pentru aplicație. Mai ales având în vedere baza sa mai tânără de utilizatori și îngrijorarea că TikTok stimulează conținut mai riscant. În special de la fete tinere, ca parte a momelii sale de a-i face pe oameni să deruleze prin feedul „Pentru tine”.

Săpând mai adânc în acest element în mod specific, puteți vedea că, în cadrul Siguranței minorilor. „Nuditatea și activitatea sexuală care implică minori” este de departe cel mai mare motiv pentru eliminare.

 

Aceasta, din nou, rămâne un domeniu crucial de atenție pentru TikTok și, în mod clar, pe baza acestor cifre, lucrează pentru a aborda acest element. Dar, pe de altă parte, rămâne, de asemenea, o mare îngrijorare faptul că utilizatorii caută să posteze acest tip de material în aplicație. Ceea ce, de asemenea, în anumite moduri, întărește argumentul că algoritmii TikTok stimulează o astfel de activitate.

În ceea ce privește eliminarea conturilor, conturile false rămân cel mai mare contributor. Peste 33 de milioane de profiluri false eliminate în perioada, o creștere cu 62% față de trimestrul precedent.

 

236 / 5.000
Rezultatele traducerii
Din nou, asta are sens în legătură cu creșterea utilizării TikTok. Pe măsură ce mai mulți oameni se înscriu, vor fi create și mai multe profiluri false, fie pentru a valorifica numărul oamenilor. Pentru a amplifica tendințele îndoielnice, fie pentru a „angaja” în alte activități ilicite.

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Social Media, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus