YouTube va bloca toate videoclipurile cu mesaj anti-vaccin

YouTube

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text uncode_shortcode_id=”134788″]YouTube va bloca toate videoclipurile cu mesaj anti-vaccin, a anunțat compania într-un mesaj postat pe blog. Printre exemplele de conținut care nu va fi permis pe YouTube se află afirmațiile potrivit cărora vaccinul antigripal provoacă infertilitate și că vaccinul MMR – care ne protejează împotriva rujeolei, oreionului și rubeolei – poate provoca autism.

Aceste decizii vin într-o perioadă în care YouTube și alți giganți tehnologici, precum Facebook și Twitter, au fost criticați pentru că nu au făcut suficient pentru a opri răspândirea informațiilor false despre sănătate pe platformele lor. Însă chiar dacă YouTube adoptă o poziție mai dură în ceea ce privește dezinformarea, această platformă video se confruntă cu reacții adverse în întreaga lume.

Canalele în limba germană ale Russia Today, susținute de Rusia, au fost șterse de pe YouTube, deoarece compania a spus că aceste canale au încălcat politica de dezinformare COVID-19. Rusia a numit această acțiune o „agresiune informațională fără precedent” și a amenințat că va bloca YouTube.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_icon icon=”fa fa-question” icon_color=”accent” background_style=”fa-rounded” size=”fa-2x” outline=”yes” icon_automatic=”yes” linked_title=”yes” css_animation=”bottom-t-top” animation_speed=”600″ uncode_shortcode_id=”280527″ icon_color_type=”uncode-palette” title=”Vrei să afli mai multe?” link=”url:https%3A%2F%2Fe-prodesign.net%2Fcontact%2F”]Mai ai și alte întrebări? Lasă un comentariu mai jos sau solicită o întâlnire prin pagina de contact.[/vc_icon][/vc_column][/vc_row]

Related Posts