Cât de mult durează pentru ca rezultatele SEO să se vadă?

Cât de mult durează pentru ca rezultatele SEO să se vadă?

[vc_row][vc_column][vc_column_text uncode_shortcode_id=”173670″]

Cât de mult durează pentru ca rezultatele SEO să se vadă?

De obicei, durează între 3 și 6 luni pentru ca SEO să arate rezultate.

Rezultatul de mai jos este conform celor ~ 4.300 de persoane care au răspuns la sondaj.

Dar realitatea este că nu există un interval de timp definitiv. Depinde.

Cât de mult durează pentru ca rezultatele SEO să se vadă?

De ce SEO durează atât de mult?

Cât de mult durează pentru ca rezultatele SEO să se vadă? SEO nu este publicitate. Nu poți plăti drumul până acolo. Deci, dacă doriți să vă clasați pe locul 1 pentru un cuvânt cheie, trebuie să demonstrați lui Google că sunteți cel mai bun rezultat.

Asta înseamnă că atât timp cât durează SEO pentru a „funcționa” , depinde de mulți factori. Iată câțiva factori de luat în considerare:

1. Site web nou versus vechi

În general, din moment ce există de mai mult timp, site-urile web mai vechi tind să aibă mai multe backlink-uri (și, prin urmare, mai multă autoritate pentru site-ul web), mai multe pagini, mai mult conținut, precum și un clasament pentru mai multe cuvinte cheie.

Pe de altă parte, site-urile web mai noi au nevoie de mai mult efort și resurse pentru a începe. De fapt, unii experți SEO cred chiar că Google are un „sandbox” care împiedică clasarea noilor site-uri web.

Deci, dacă lucrați la un site web nou, poate dura mai mult pentru ca SEO să arate rezultate.

2. Concurența

SEO nu este un concept nou. Probabil că și concurenții tăi fac SEO. Dacă cuvintele cheie pe care le vizați sunt extrem de competitive, atunci  va dura mai mult timp pentru a vă clasa.

De exemplu, ne-ar plăcea să ne poziționăm pentru cuvântul cheie „seo”. Dar clasamentul paginilor pentru acest cuvânt cheie are zeci de mii de backlink-uri:

Cât de mult durează pentru ca rezultatele SEO să se vadă?

De fapt, scorul de dificultate a cuvintelor cheie (KD) pentru acest cuvânt cheie este de 97:

Dacă vrem să concurăm, ne va lua o mulțime de timp și efort. Pe de altă parte, este mult mai ușor să concurezi pentru „seo pentru startup-uri”. Am făcut și acum ocupăm locul 1:

Cât de mult durează pentru ca rezultatele SEO să se vadă?

Pentru referință, „seo pentru startup-uri” are o dificultate medie de 22:

RECOMANDARE

Iată cum puteți găsi cuvinte cheie mai puțin competitive:

  • Introduceți un cuvânt cheie relevant în Exploratorul de cuvinte cheie al lui Ahrefs
  • Accesați raportul Termeni de potrivire
  • Setați un filtru KD la maximum 20 (sau un număr cu care vă simțiți confortabil)

Cât de mult durează pentru ca rezultatele SEO să se vadă?

3. Resursele tale

Cu cât poți dedica și investi mai multe resurse în SEO, cu atât rezultatele tale vor fi mai „rapide”.

De exemplu, puteți angaja mai mulți scriitori de conținut pentru a crea conținut de înaltă calitate pentru dvs. Sau ați putea să investiți în instrumente SEO și să vă faceți munca mai ușoară, mai rapidă și mai eficientă. S-ar putea chiar să puteți crea o echipă de creare de legături care să construiască în mod activ link-uri pentru dumneavoastră. Posibilitățile sunt nesfârșite.

4. Strategia ta

O strategie bună este jumătate din bătălia câștigată.

Dacă aveți un plan detaliat cu privire la modul în care doriți să abordați cuvintele cheie țintă, veți avea șanse mai mari de a obține rezultate mai rapide.

De exemplu, este posibil să aveți o mulțime de cuvinte cheie importante pentru care doriți să vă clasați. Cu toate acestea, toate sunt super competitive. Deci, dacă vă investiți toate resursele pentru a încerca să vă clasați pentru aceste cuvinte cheie, poate dura luni sau chiar ani până când veți vedea rezultate.

Ca alternativă, puteți dezvolta încet la cele mai importante cuvinte cheie, țintind mai întâi subiecte cu concurență redusă care au valoare comercială. În acest fel, puteți genera în continuare trafic organic către site-ul dvs., în timp ce acumulați link-uri, autoritate pentru site-ul web și multe altele pentru viitor.

5. Execuția ta

Pentru a câștiga cealaltă jumătate a bătăliei, va trebui să executați efectiv.

Nu are rost să visezi cea mai bună strategie SEO din lume dacă nu se face nimic. De asemenea, dacă trebuie să justificați în mod constant părților interesate interne dacă SEO merită efortul, acest lucru vă poate împiedica eforturile de a executa.

Deci, cu cât executați mai consecvent, cu atât „mai rapid” veți vedea probabil rezultate.

[/vc_column_text][vc_column_text uncode_shortcode_id=”819664″]Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Social Media, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.[/vc_column_text]



    [/vc_column][/vc_row]

    Related Posts