Politică de confidențialitate

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE ÎN CADRUL e-prodesign.net

Nota de informare privind prelucrarea datelor personale in cadrul e-prodesign.net

 1. Introducere
 2. Ce date cu caracter personal colectăm și în ce scop?
 3. Dezvăluirea Datelor tale cu caracter personal
 4. Cum îți protejăm datele cu caracter personal?
 5. Drepturile şi opţiunile de care dispui
 6. Informaţii speciale pentru părinţi
 7. Cum ne poți contacta

SC EPD ONLINE MARKETING SRL cu adresa în Braila, Str. Transilvaniei 1, Braila („E-ProDesign”, „a/al/ai/ale noastre”, „noi” sau „nouă”) sau afiliaţii ori filialele acesteia doreşte să te familiarizezi cu modul în care colectăm, utilizăm şi divulgăm Datele cu caracter personal. Această Notificare de confidenţialitate a fost concepută pentru a te ajuta să înţelegi practicile noastre de confidenţialitate, inclusiv ce Date cu caracter personal colectăm, de ce le colectăm, în ce scopuri le utilizăm şi cum le protejăm, precum şi drepturile tale personale.

Introducere

E-ProDesign apreciază interesul pe care îl manifeşti faţă de compania, produsele şi serviciile sale accesându-ne site-urile web (e-prodesign.net) sau canalele de comunicare asociate, inclusiv, însă fără a se limita la paginile şi/sau canalele şi blogurile noastre de socializare (denumite colectiv „Pagini E-ProDesign”). Această notificare de confidenţialitate se aplică Datelor cu caracter personal pe care le colectăm sau prelucrăm când interacţionezi cu Paginile E-ProDesign. Poţi interacţiona cu E-ProDesign prin intermediul Paginilor E-ProDesign, achiziţionând şi utilizând produsele/serviciile noastre, prin comunicări comerciale, dar şi prin intermediul departamentului nostru de asistenţă pentru clienţi. Aceste interacţiuni pot fi realizate de vizitatori, clienţi, clienţi comerciali, furnizori şi/sau parteneri de afaceri.

 

E-ProDesign prelucrează Date cu caracter personal şi în afara Paginilor E-ProDesign, care vor necesita o notificare de confidenţialitate diferită (spre exemplu, proiecte de cercetare E-ProDesign sau alte site-uri web sau portaluri specifice). În aceste cazuri, E-ProDesign va specifica în mod clar că notificarea de confidenţialitate respectivă este diferită de această notificare de confidenţialitate.

Nu în ultimul rând, confidenţialitatea ta este de o reală importanţă pentru noi. Ne-ai demonstrat încrederea pe care o ai în noi interacţionând cu Paginile E-ProDesign şi îţi apreciem încrederea. Aceasta înseamnă că ne-am angajat să îţi protejăm confidenţialitatea în permanenţă.

Ce date cu caracter personal colectăm și în ce scop?

Când utilizăm termenul „Date cu caracter personal” în Notificarea de confidenţialitate, ne referim la informaţii legate de tine şi care permit identificarea ta, în mod direct sau în combinaţie cu alte informaţii pe care le putem deţine.

Datele contului E-ProDesign

Poţi opta să-ţi creezi un Cont E-ProDesign online pentru a beneficia de serviciile noastre şi/sau pentru a cumpăra online.

Când creezi un Cont E-ProDesign, colectăm următoarele date cu caracter personal:

 1. numele
 2. data naşterii sau vârsta
 3. adresa de e-mail
 4. parolă
 5. ţara şi limba preferată determinate din adresa URL extinsă de pe pagina E-ProDesign pe care ţi-ai creat contul
 6. adresa de corespondență
 7. număr de telefon
 8. CNP / CUI (necesare facturării)
 9. dacă te-ai hotărât să creezi un Cont E-ProDesign folosindu-ţi contul de pe o reţea de socializare, putem primi detaliile profilului tău de pe reţeaua de socializare pe care alegi să ni le dezvălui.

Utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a crea şi a întreţine Contul tău E-ProDesign. Îţi poţi folosi Contul E-ProDesign pentru diverse servicii. Când îţi utilizezi Contul E-ProDesign pentru un serviciu, putem adăuga Date cu caracter personal la contul tău E-ProDesign. Următoarele paragrafe îţi oferă informaţii cu privire la serviciile pe care le poţi utiliza şi ce Date cu caracter personal vom adăuga la Contul tău E-ProDesign când le utilizezi.

Contul tău E-ProDesign este creat exclusiv la cererea ta. De aceea, considerăm că prelucrarea Datelor contului este necesară pentru îndeplinirea contractului în care eşti parte, fiind legitimă conform Articolului 6 (b) din Regulamentul (CE) 5419/16.

Date privind achiziţiile şi înregistrarea

Poţi achiziţiona produse şi servicii E-ProDesign din magazinul nostru online.

Când achiziţionezi produse/servicii şi când îţi înregistrezi produsul, colectăm următoarele Date cu caracter personal:

 1. adresa de expediere şi de facturare
 2. numărul de telefon
 3. istoricul facturilor, care conţine un rezumat al produselor/serviciilor achiziţionate
 4. detalii ale conversaţiilor pe care le poţi purta cu departamentele de asistenţă pentru clienţii cu privire la întrebări despre produsele/serviciile achiziţionate sau aspecte legate de achiziţiile online
 5. detalii ale produsului/serviciului înregistrat, precum numele produsului/serviciului, categoria de produse de care aparţine, numărul modelului produsului, data achiziţiei, dovada achiziţiei.

Utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a-ţi finaliza achiziţia şi/sau a-ţi înregistra produsul. Dacă te conectezi la Contul E-ProDesign, Datele privind achiziţiile şi Datele de înregistrare vor fi adăugate în Contul tău E-ProDesign. Dacă achiziţionezi produse/servicii E-ProDesign ca „vizitator”, îţi vom folosi Datele privind achiziţiile şi înregistrarea pentru a-ţi finaliza achiziţia, însă nu vom adăuga informaţiile în Contul tău E-ProDesign.

Produsele sunt achiziţionate şi înregistrate numai la cererea ta. Considerăm că prelucrarea Datelor tale privind achiziţiile şi înregistrarea este necesară pentru îndeplinirea contractului în care eşti parte, fiind legitimă conform Articolului 6(b) din Regulamentul (CE) 5419/16.

Date privind comunicările promoţionale

Poţi alege să te abonezi la comunicări comerciale şi promoţionale.

Dacă te abonezi la comunicări comerciale şi promoţionale, vom utiliza următoarele tale Date cu caracter personal:

 1. adresa de e-mail (dacă nu ai cont)
 2. datele Contului tău E-ProDesign
 3. data naşterii sau vârsta
 4. interacţiunile tale cu paginile E-ProDesign, e-mailurile pe care ai făcut clic şi pe care le-ai deschis şi participarea la evenimente.

Utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a-ţi trimite comunicări promoţionale despre produsele, serviciile, evenimentele şi promoţiile E-ProDesign, în baza preferinţelor şi comportamentului tău.

Companiile din grupul E-ProDesign te pot contacta trimiţându-ţi comunicări promoţionale prin e-mail, SMS sau alte canale digitale, precum aplicaţii mobile şi platforme de socializare. Pentru a putea personaliza comunicările în funcţie de comportamentul şi preferinţele tale şi a-ţi oferi astfel cea mai bună experienţă personalizată, putem analiza şi combina toate informaţiile asociate Datelor contului tău şi datele aferente interacţiunilor tale cu E-ProDesign. De asemenea, utilizăm aceste informaţii pentru a crea segmente de public care arată ce produse şi/sau servicii ale noastre prezintă interes pentru utilizatori şi pentru a urmări succesul eforturilor noastre de marketing.

E-ProDesign îţi va oferi posibilitatea de a-ţi retrage oricând acordul de a primi comunicări promoţionale, utilizând linkul de dezabonare de la sfârşitul e-mailurilor cu comunicări comerciale pe care le poţi primi de la noi.

De asemenea, îţi putem trimite comunicate de presă E-ProDesign prin e-mail (Date jurnalistice prin e-mail). Când E-ProDesign trimite comunicate de presă, îţi va prelucra date precum numele, detaliile de contact (precum e-mailul) şi informaţiile despre companie.

Prelucrarea Datelor cu caracter personal pentru Comunicări promoţionale se efectuează în baza acordului tău, adică în regim voluntar; acest temei este legal conform articolului 6 (a) din Regulamentul (CE) 5419/16. Atunci când E-ProDesign îţi prelucrează Datele cu caracter personal în baza acordului tău, ai dreptul de a-ţi retrage oricând acordul, fără a afecta caracterul legal al prelucrării bazate pe acord de dinainte de a-ţi retrage acordul.

Date asociate părerilor online

Poţi alege să îţi exprimi părerea, să adaugi comentarii, să adresezi întrebări, să faci evaluări şi să adaugi recenzii în cadrul evaluărilor online (Păreri online).

Dacă alegi să te foloseşti de această oportunitate, vom prelucra următoarele Date cu caracter personal:

 • ID-ul de cookie
 • părerile/comentariile/întrebările/evaluarea ta
 • detaliile tale de contact, dacă ni le furnizezi (nume, e-mail, număr de telefon).

E-ProDesign utilizează aceste Date cu caracter personal pentru a obţine informaţii valoroase în baza cărora să îşi îmbunătăţească Paginile sau gama de produse/servicii E-ProDesign.

Considerăm că prelucrarea Datelor tale asociate părerilor online se bazează pe un interes legitim al E-ProDesign de a-şi îmbunătăţi paginile E-ProDesign şi gama de produse şi servicii şi este legală conform articolului 6(f) din Regulamentul (CE) 5419/16.

 

Date asociate evenimentelor

E-ProDesign poate colecta date pentru evenimente, seminarii online sau târguri („Evenimente”) la care poţi participa sau la care te poţi înscrie prin intermediul Paginilor E-ProDesign. Te poţi înscrie la Eveniment fie prin intermediul Paginilor E-ProDesign, fie prin intermediul celeilalte companii organizatoare.

Când te înscrii la un eveniment, vom prelucra următoarele informaţii:

 1. nume
 2. e-mailul
 3. adresa de corespondență
 4. produsul/serviciul de interes.
 5. număr de telefon

Înscriindu-te la un eveniment, îţi dai acordul să primeşti comunicări de la E-ProDesign legate direct de eveniment, precum locul şi ora desfăşurării evenimentului.

Considerăm că prelucrarea Datelor asociate evenimentelor este necesară pentru îndeplinirea contractului în care eşti parte, fiind legitimă conform Articolului 6 (b) din Regulamentul (CE) 5419/166.

Date asociate monitorizării reţelelor de socializare

Când interacţionezi cu sau comunici pe canalele/paginile/promoţiile şi blogurile reţelelor de socializare (spre exemplu, când faci clic pe „îmi place” sau „distribuie”, când publici şi distribui comentarii şi când trimiţi evaluări şi recenzii), Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate de un terţ care furnizează E-ProDesign servicii de monitorizare a reţelelor de socializare. Aceasta înseamnă că terţul care furnizează servicii de monitorizare a reţelelor de socializare va păstra o copie a interacţiunilor tale online publice, la care terţul ne-a acordat acces.

Printre Datele cu caracter personal pe care le colectăm se numără datele disponibile public pe care le-ai furnizat în contextul platformelor sociale, date pe care le obţinem de la furnizorul respectiv de servicii de socializare printr-un terţ care furnizează servicii de monitorizare a reţelelor de socializare; acestea pot fi: numele, ziua de naştere sau vârsta, pagina principală, fotografia de profil, fusul orar, adresa poştală, ţara, interesele şi comentariile şi conţinutul pe care le-ai publicat/distribuit.

Utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a ne forma o imagine de ansamblu cu privire la părerea oamenilor despre noi şi mărcile noastre şi pentru a ne face o idee cu privire la persoanele relevante cu influenţă în mediul online şi pentru a rezolva problemele şi/sau a îmbunătăţi produsele şi serviciile E-ProDesign şi/sau pentru a începe o discuţie pe teme promoţionale cu tine (în baza întrebărilor/solicitărilor pe care ni le-ai adresat sau pe care le-ai adresat concurenţilor noştri).

Considerăm că prelucrarea Datelor asociate monitorizării reţelelor de socializare în contextul de mai sus se bazează pe un interes legitim al E-ProDesign de a acţiona în mod legal conform articolului 6(f) din Regulamentul (CE) 5419/16.

Date asociate interacţiunilor cu asistenţa pentru clienţi

Este posibil să interacţionezi cu Centrele noastre de asistenţă pentru clienţi.

Când contactezi departamentul de asistenţă pentru clienţi sau când comunici cu unul dintre reprezentaţii Centrelor de asistenţă pentru clienţi E-ProDesign prin e-mail, telefon sau în scris (de exemplu, card de răspuns), vom utiliza următoarele Date cu caracter personal:

 • datele contului tău
 • înregistrările tale telefonice şi istoricul acestora, istoricul achiziţiilor, conţinutul întrebărilor tale sau al solicitărilor pe care le-ai adresat.

Utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a-ţi oferi asistenţă în calitate de consumator sau client (în legătură cu un produs sau un serviciu), pentru a-ţi răspunde la întrebări, pentru a da curs cererilor tale şi pentru a-ţi furniza serviciul relevant destinat clienţilor, precum repararea sau răscumpărarea produselor/serviciilor. De asemenea, utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a ne îmbunătăţi, remedia sau personaliza produsele şi serviciile, pentru a respecta standarde de conformitate şi pentru a-i instrui pe angajaţii din cadrul Departamentului de asistenţă pentru clienţi în cadrul cursurilor de formare.

Dacă îţi furnizăm acest serviciu în baza unui acord, considerăm că prelucrarea Datelor tale cu caracter personal este necesară pentru îndeplinirea contractului în care eşti parte, fiind legitimă conform Articolului 6 (b) din Regulamentul (CE) 5419/16.

În alte cazuri, considerăm că prelucrarea Datelor tale cu caracter personal în contextul de mai sus se bazează pe un interes legitim al E-ProDesign de a acţiona în mod legal conform articolului 6(f) din Regulamentul (CE) 5419/16.

Îmbunătăţirea produselor şi serviciilor noastre (Date asociate îmbunătăţirii)

În cazul în care utilizăm Datele cu caracter personal pe care le-am colectat de la tine când ai utilizat Produsele/Serviciile E-ProDesign şi/sau Paginile E-ProDesign în scopuri de analiză, facem acest lucru pentru a ne îmbunătăţi Produsele/Serviciile şi pentru a-ţi oferi o experienţă a utilizatorului mai bună. De asemenea, facem acest lucru pentru a obţine o imagine de ansamblu cu privire la Produsele şi/sau Serviciile noastre care prezintă interes pentru anumite categorii de public.

Considerăm că prelucrarea Datelor tale cu caracter personal în contextul de mai sus se bazează pe un interes legitim al E-ProDesign de a-şi îmbunătăţi paginile E-ProDesign şi gama de produse şi servicii şi este legală conform articolului 6(f) din Regulamentul (CE) 5419/16.

Date sensibile

Furnizându-ţi servicii, putem colecta informaţii care ţi-ar putea dezvălui originea rasială sau etnică, sănătatea fizică sau mentală, convingerile religioase sau presupuse comiteri de infracţiuni sau condamnări pentru infracţiuni. Conform articolului 9 din Regulamentul (CE) 5419/16, aceste informaţii sunt considerate „date sensibile cu caracter personal”.

Colectăm Date sensibile numai în cazul în care ţi-ai dat acordul explicit, sunt necesare sau le-ai făcut publice în mod intenţionat.

Dezvăluirea Datelor tale cu caracter personal

Afiliaţi şi furnizori de servicii

Îţi putem divulga Datele cu caracter personal:

 • afiliaţilor sau filialelor noastre, în scopurile descrise în această Notificare de confidenţialitate
 • furnizorilor noştri de servicii terţă parte care furnizează servicii precum găzduire de site-uri web, analiză de date, procesarea plăţilor/facturărilor, onorarea comenzilor, tehnologia informaţiei şi furnizarea de infrastructură aferentă, relaţii cu clienţii, transmiterea de e-mailuri, CRM, gestionarea identităţii, gestionarea evenimentelor, informaţii de piaţă, audit, detectare a fraudelor şi alte servicii
 • terţilor, pentru a le permite să îţi trimită comunicări comerciale, în funcţie de preferinţele tale, dacă ai ales să le împărtăşeşti
 • sponsorilor terţă parte ai tragerilor la sorţi, concursurilor şi promoţiilor similare
 • persoanelor tale de contact asociate contului tău de pe reţele de socializare, altor utilizatori ai site-ului web şi furnizorului de servicii asociat contului tău de pe reţele de socializare, în legătură cu activitatea de distribuire pe reţele de socializare. Conectându-ţi contul E-ProDesign şi contul de pe o reţea de socializare, ne autorizezi să dezvăluim informaţii furnizorului de servicii asociat contului tău de pe reţeaua de socializare şi înţelegi că utilizarea informaţiilor pe care le dezvăluim este reglementată de politica de confidenţialitate a furnizorului de servicii de socializare.
 • Când interacţionezi cu E-ProDesign în calitate de client, furnizor sau partener de afaceri, E-ProDesign ar putea să divulge Datele cu caracter personal disponibile în rapoarte şi în alte materiale oferite de tine şi/sau de compania ta ca urmare a unui angajament cu alt partener de afaceri şi/sau un furnizor.

Alte utilizări şi divulgări

Îţi putem utiliza şi divulga Datele cu caracter personal şi în cazul în care considerăm acest lucru necesar sau adecvat: (a) pentru a respecta legea aplicabilă, ceea ce poate presupune legi din afara ţării tale de reşedinţă, pentru a răspunde solicitărilor din partea autorităţilor de stat şi guvernamentale, printre care se pot număra autorităţi din afara ţării tale de reşedinţă, pentru a coopera cu autorităţile de aplicare a legii sau din alte motive legale; (b) pentru a pune în aplicare termenii şi condiţiile proprii; şi (c) pentru a ne proteja drepturile, confidenţialitatea, securitatea sau bunurile materiale, precum şi pe cele ale afiliaţilor sau filialelor noastre, ale tale sau ale altor persoane.

În plus, îţi putem utiliza, divulga sau transfera informaţiile unui terţ în cazul unei reorganizări, fuziuni, vânzări, asocieri în participaţie, cesiuni, transfer sau oricărei alte înstrăinări totale sau parţiale a operaţiunilor, activelor sau capitalului nostru (inclusiv în legătură cu orice proceduri de faliment sau asemenea).

Servicii furnizate de terţi

Această Notificare de confidenţialitate nu abordează şi nu suntem responsabili pentru confidenţialitatea, informaţiile sau alte practici ale terţilor, inclusiv terţii care gestionează orice site web sau serviciu la care trimit Paginile E-ProDesign. Includerea unui link pe Paginile E-ProDesign nu înseamnă că noi, afiliaţii sau filialele noastre autorizăm site-ul sau serviciul la care trimite linkul.

În plus, nu suntem responsabili pentru colectarea, utilizarea, divulgarea informaţiilor sau politicile sau practicile de securitate ale altor organizaţii, precum Facebook, Apple, Google, Microsoft, RIM sau orice alt dezvoltator de aplicaţii, furnizor de aplicaţii, furnizor de platforme de socializare, furnizor de sisteme de operare, furnizor de servicii wireless sau producător de dispozitive, inclusiv în ceea ce priveşte Datele cu caracter personal pe care le divulgi altor organizaţii prin intermediul sau în legătură cu Paginile E-ProDesign. Aceste organizaţii pot avea propriile notificări, declaraţii sau politici de confidenţialitate. Îţi recomandăm cu tărie să le citeşti, pentru a înţelege modul în care Datele tale cu caracter personal pot fi prelucrate de către acele organizaţii.

Conectându-ţi contul E-ProDesign la contul de pe o reţea de socializare, ne autorizezi să dezvăluim informaţii furnizorului contului tău de pe reţeaua de socializare şi înţelegi că utilizarea informaţiilor pe care le dezvăluim va fi reglementată de politica de confidenţialitate a furnizorului reţelei de socializare. Datele tale cu caracter personal pot fi dezvăluite prietenilor asociaţi contului tău de pe reţeaua de socializare, altor utilizatori ai site-ului web şi furnizorului contului tău de pe reţeaua de socializare, în legătură cu activităţile tale de distribuire pe platforma de socializare. E-ProDesign are obligaţia de a respecta practicile sau politicile de confidenţialitate ale acestor terţi, precum şi propriile Reguli interne privind reţelele de socializare.

Fişiere cookie ale terţilor sau alte tehnologii de urmărire

Utilizăm fişiere cookie sau tehnologii similare atunci când utilizezi şi interacţionezi cu Paginile E-ProDesign – când vizitezi site-urile noastre web, când primeşti e-mailuri de la noi, când utilizezi aplicaţiile noastre mobile şi/sau dispozitive conectate. În majoritatea cazurilor, nu te vom putea identifica direct din informaţiile pe care le colectăm utilizând aceste tehnologii.

Datele colectate sunt utilizate pentru a:

 • asigura funcţionarea adecvată a canalului digital
 • analiza utilizarea canalului digital, astfel încât să putem măsura şi îmbunătăţi performanţa canalelor noastre digitale
 • te conecta la reţele de socializare şi a citi recenzii
 • contribui la o personalizare mai bună a publicităţii conform intereselor tale, atât în cadrul canalelor digitale E-ProDesign, cât şi în afara acestora;

Poţi şterge fişierele cookie dacă doreşti; deşi unele fişiere cookie sunt necesare pentru vizualizarea şi navigarea pe site-ul nostru web şi în aplicaţiile noastre, majoritatea funcţiilor vor fi totuşi accesibile fără fişierele cookie. Pentru informaţii suplimentare despre utilizarea fişierelor cookie sau a altor tehnologii similare şi despre alegerile noastre în ceea ce priveşte fişierele cookie, te rugăm să citeşti Notificarea privind fişierele cookie.

Cum îți protejăm datele cu caracter personal?

Cum asigurăm securitatea Datelor tale cu caracter personal?

Ne străduim să utilizăm măsuri organizaţionale, tehnice şi administrative rezonabile pentru a proteja Datele cu caracter personal în cadrul organizaţiei noastre. Din păcate, niciun sistem de transmitere sau stocare a datelor nu poate fi 100 % sigur. Dacă ai motive să crezi că interacţiunea cu noi nu mai este sigură, înştiinţează-ne imediat, conform secţiunii „Cum ne poţi contacta?” de mai jos.

Cât timp vor fi păstrate Datele cu caracter personal?

Îţi vom păstra Datele cu caracter personal atât timp cât este necesar sau permis ţinând cont de scopurile în care au colectate. Criteriile pe care le utilizăm pentru a determina perioada de păstrare includ: (i) perioada de timp în care avem o relaţie cu tine, în vederea participării tale pe paginile E-ProDesign; (ii) existenţa unei obligaţii legale pe care trebuie să o respectăm; sau (iii) dacă păstrarea este indicată având în vedere poziţia noastră juridică (cum ar fi cu privire la termenele de prescripţie aplicabile, investigaţii de reglementare sau cu privire la litigii).

Jurisdicţie şi transfer transfrontalier

Datele tale cu caracter personal pot fi stocate şi prelucrate în orice ţară în care avem unităţi sau în care angajăm furnizori de servicii, iar prin utilizarea Paginilor E-ProDesign îţi dai acordul pentru transferul informaţiilor în ţări din afara ţării tale de reşedinţă, care pot avea legi de protecţie a datelor diferite de cele din ţara ta. În anumite circumstanţe, tribunalele, agenţiile de aplicare a legii, agenţiile de reglementare sau organismele de securitate din ţările respective pot avea dreptul de a-ţi accesa Datele cu caracter personal.

Drepturile şi opţiunile de care dispui

Drepturile şi opţiunile de care dispui

Dacă doreşti să trimiţi o solicitare de a accesa, corecta, şterge, limita sau refuza prelucrarea Datelor cu caracter personal pe care ni le-ai oferit anterior sau dacă doreşti să trimiţi o solicitare de a primi o copie electronică a Datelor tale cu caracter personal pentru a le trimite unei alte companii (în măsura în care acest drept de portabilitate a datelor îţi este acordat conform legii aplicabile), ne poţi contacta la office@e-prodesign.net. Vom răspunde solicitării tale în conformitate cu legea aplicabilă.

În cererea ta, specifică clar care Date cu caracter personal doreşti să fie modificate, dacă ai dori ca Datele tale cu caracter personal să fie eliminate din baza noastră de date sau dacă doreşti să ne informezi ce limitări ai dori să aplici asupra modului în care utilizăm Datele tale cu caracter personal. Pentru protecţie, este posibil să dăm curs numai cererilor referitoare la Datele cu caracter personal asociate contului tău, adresei tale de e-mail sau altor informaţii ale contului, pe care le utilizezi pentru a ne trimite cereri şi poate fi nevoie să îţi verificăm identitatea înainte de a da curs cererii tale.

De asemenea, poţi renunţa la opţiunea de a primi comunicări electronice de la E-ProDesign. Dacă nu mai doreşti să primeşti e-mailuri comerciale de acum înainte, poţi renunţa făcând clic pe butonul de dezabonare de la sfârşitul oricărui e-mail promoţional primit de la noi.

Ţine cont de faptul că este posibil să fim nevoiţi să păstrăm anumite informaţii în scopuri de păstrare a evidenţelor şi/sau pentru a finaliza tranzacţii iniţiate înainte de solicitarea modificării sau a ştergerii (spre exemplu, când efectuezi o achiziţie sau te înscrii pentru o promoţie, este posibil să nu poţi schimba sau şterge Datele cu caracter personal furnizate înainte de a finaliza achiziţia sau promoţia respectivă). De asemenea, pot exista informaţii reziduale care vor rămâne în bazele noastre de date, precum şi alte înregistrări, care nu vor fi eliminate.

Vom încerca să dăm curs cererii (cererilor) tale cât mai curând posibil. Reţine că, dacă renunţi la opţiunea de a primi e-mailuri comerciale de la noi, este posibil să îţi mai trimitem anumite mesaje administrative importante, la care nu poţi renunţa.

Dacă îţi foloseşti opţiunile şi drepturile (sau unele dintre acestea), este posibil să nu poţi folosi integral sau parţial anumite Servicii E-ProDesign.

Informaţii speciale pentru părinţi

Informaţii speciale pentru părinţi

Paginile E-ProDesign nu sunt adresate copiilor, aşa cum stabileşte legea aplicabilă şi nu colectăm cu bună ştiinţă Date cu caracter personal de la copii. Totuşi, politica E-ProDesign prevede respectarea legii atunci când aceasta impune permisiunea părintelui sau a tutorelui legal înainte de a colecta, utiliza sau divulga Date cu caracter personal ale copiilor. Ne angajăm să protejăm nevoile de confidenţialitate ale copiilor şi încurajăm cu tărie părinţii şi tutorii legali să participe activ în activităţile şi interesele online ale copiilor lor.

Dacă un părinte sau tutore legal află că propriul copil ne-a furnizat Datele sale cu caracter personal fără consimţământul părintelui sau tutorelui legal, contactează-ne la office@e-prodesign.net. Dacă aflăm că un copil ne-a furnizat Date cu caracter personal, vom şterge datele respective din fişierele noastre.

Cum ne poți contacta

Dacă ai întrebări cu privire la această Notificare de confidenţialitate sau despre modul în care E-ProDesign îţi utilizează Datele cu caracter personal, te rugăm să contactezi responsabilul nostru pentru protecţia datelor la adresa office@e-prodesign.net. Alternativ, ai dreptul să depui o reclamaţie la o autoritate de supraveghere cu competenţe în ţara sau regiunea în care te afli.