Facebook și-a schimbat numele companiei în Meta.

schimbare nume in meta

[vc_row][vc_column][vc_column_text uncode_shortcode_id=”544345″]Mark Zuckerberg a declarat joi, 28 octombrie, că rețeaua de socializare Facebook își va păstra numele, schimbându-se doar numele companiei-mamă, din care fac parte și Whatsapp și Instagram, în Meta.

Schimbarea numelui, care a fost anunțată de Zuckerberg în timpul conferinței companiei Facebook Connect, se aliniază cu accentul tot mai mare pe metaverse, care se referă la eforturile de a combina tehnologiile de realitate virtuală și augmentată într-un nou tărâm online. Noul logo al companiei va fi un simbol abstract al literei „M”.

Evenimentul Facebook Connect, cea de a opta întrunire anuală a companiei, a fost transmis live.

Cofondatorul și CEO-ul Meta a profitat de această ocazie pentru a-şi dezvălui recentele inovații și cercetări în realitatea augmentată și virtuală și mai multe despre viziunea sa pentru metaverse, care se referă la eforturile care combină tehnologiile într-o nouă platformă online.

„Suntem o companie care construiește tehnologie pentru a conecta oamenii.”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

*  Pachetele de mai sus includ doar rețeaua Facebook. Pentru Instagram, se adaugă un supliment lunar de 350 lei..

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Related Posts