Facebook va grupa într-o singură secţiune dedicată toate formele de conţinut audio pe care le găzduieşte

Facebook

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text uncode_shortcode_id=”109326″]Facebook spune că noua secţiune va ajuta atât utilizatorii, care vor descoperi mai uşor conţinutul audio, cât şi creatorii de conţinut, din exact acelaşi motiv.

La fel ca alte secţiuni ale reţelei sociale, la Audio utilizatorul va găsi conţinutul creatorilor pe care deja îi urmăreşte, alături de recomandări personalizate şi alte creaţii populare. Deocamdată, noua secţiune va fi vizibilă doar utilizatorilor din Statele Unite.

Disponibilitatea replicii la Clubhouse, Live Audio Rooms, este extinsă, acest format putând fi acum folosit şi de persoanele publice din afara Statelor Unite şi nu doar pe iOS, ci şi pe Android, mai nou.

Formatul scurt de audio, pe care Facebook îl numeşte Soundbites, va fi şi el disponibil unui număr mai mare de utilizatori, însă, doar în Statele Unite şi tot sub formă de test.

*  Pachetele de mai sus includ doar rețeaua Facebook. Pentru Instagram, se adaugă un supliment lunar de 350 lei..

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Social Media, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus