O schimbare importantă și majoră la Instagram.

Instagram

[vc_row][vc_column][vc_column_text uncode_shortcode_id=”731741″]Funcția „Swipe-Up” de la story, care permite utilizatorilor să pună link-uri către alte site-uri, este acum disponibilă pentru toți utilizatorii. Această funcție era valabilă doar conturilor de peste 10.000 de urmăritori sau conturilor verificate (cele care aveau o bifă albastră).

Instagram a modificat această funcție din „Swipe-Up” într-un sticker ce poate să fie adăugat din meniu, după realizarea unui story.

„Când am introdus prima dată funcţia Swipe-Up, funcţia era limitată pentru conturile verificate sau cele cu un anumit număr de urmăritori. Am ascultat feedback-ul comunităţii noastre care dorea, de asemenea, să împărtăşească lucruri care contează pentru prietenii şi familiile lor.

Indiferent de ceea ce vă interesează, de la gătit la voluntariat sau la cumpărături, acum aveţi o posibilitate să împărtăşiţi aceste lucruri în funcţia Stories – indiferent de numărul de urmăritori pe care îi aveţi pe contul dumneavoastră”- au anunțat cei de la Instagram pe pagina lor de blog.

Este demn de remarcat faptul că nu fiecare persoană va putea folosi această funcție. Conturile noi și cele care împărtășesc adesea informații greșite și discursuri instigatoare la ură vor fi blocate de la utilizarea funcției, la fel ca și cei care postează tipuri de conținut ce contravin regulilor comunității.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

*  Pachetele de mai sus includ doar rețeaua Facebook. Pentru Instagram, se adaugă un supliment lunar de 350 le

 

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Social Media, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus

    Related Posts