Brăila Tech Sprint Hackathon 

În inima Brăilei, pulsând cu inovație și speranță, Brăila Tech Sprint Hackathon a fost o adevărată odisee emoționantă. Tineri plini de determinare au călătorit timp de 24 de ore în lumea codului și a programării, într-o căutare incitantă a soluțiilor inovatoare. Gazdă a fost Palatul Tineretului Brăila, unde tinerii nu au cedat în fața eșecurilor, ci au renăscut cu și mai multă pasiune și hotărâre, pregătiți să-și prezinte proiectele cu mândrie și încredere, indiferent de oboseala acumulată.
Timp de aproximativ 4h, patru jurați au fost martorii fervoarei și creativității lor, iar partenerii și sponsorii au fost alături, recunoscând importanța evoluției și inovației în tehnologie.
Premiul doi, oferit de e-ProDesign prin reprezentantul său în juriu, domnul Florin Dediu, a fost doar o mică parte din recunoașterea meritată a efortului și dedicării acestor tineri. Este o adevărată satisfacție să vedem această tânără generație deschisă și pasionată de tehnologie.
Toți, fără excepție, merită să fie apreciați pentru determinarea lor și pentru contribuția acestora la progresul nostru colectiv.
Felicitări tuturor participanților și în egală măsură organizatorilor: Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Brăila
24
22
25
26
27
31
30
38

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Web Design/Social Media, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus

    Related Posts