Despre noi
e-ProDesign
Abordare creativă
image-49 (Demo)
image-50 (Demo)
Echipa este inima oricărei agenții de marketing reușite, iar diversitatea în rândul membrilor săi este un ingredient-cheie. În marketing, originalitatea și creativitatea sunt neprețuite, iar pentru a le cultiva, trebuie să adunăm o varietate de perspective și abordări. Acest lucru subliniază importanța unei echipe bine echilibrate și diverse. Fiecare membru aduce cu el sau cu ea un set unic de experiențe, abilități și viziuni personale. Această diversitate este sursa principală de inovație și creativitate. Într-o echipă variată, ideile pot să curgă din mai multe direcții, contribuind la dezvoltarea unor rezultate unice, autentice. Diversitatea se referă la varietatea de experiențe profesionale, cunoștințe, și moduri de gândire.

O echipă care se simte bine la locul de muncă, în care fiecare membru este respectat și apreciat, este o echipă mai productivă și mai creativă. Când oamenii se simt în largul lor, sunt mai predispuși să împărtășească idei, să exploreze noi concepte și să își asume riscuri creative. Aceasta este calea către rezultate deosebite în marketing.

În concluzie, echipele de marketing prosperă atunci când au membri diverși și se află într-o atmosferă de colaborare și respect. Diversitatea aduce originalitate, iar starea de bine la locul de muncă este motorul creativității. Împreună, aceste elemente permit echipei să creeze campanii autentice și memorabile, care să aibă un impact semnificativ asupra publicului țintă.

Digital Marketing
Design & development
Seo optimization
Social advertising
Echipă

Florin dediu

CO FOUNDER & SEO SPECIALIST

Co-Founder & SEO Specialist, Florin a creat această agenție de marketing digital, inovatoare pentru dezvoltarea afacerilor în mediul online, punând creșterea și obiectivele clientului ca prioritate maximă.

Totodată, acesta și-a dezvoltat și perfecționat abilitățile în SEO, ajutând clienții să obțină mari succese în online, rămânând pasionat în continuare de rezolvarea oricărei provocări, care-i iese în cale.

cristiana dediu

CO FOUNDER & MARKETING EXPERT

Cristiana este Co-Founder & Marketing Expert și alături de Florin a pus bazele acestei afaceri cu viziunea de a dezvolta o agenție de marketing digital, lider în următorii ani.

De asemenea, Cristianei îi place să fie creativă și are un fler artistic pe care îl aplică campaniilor oriunde este posibil. Combinând gândirea ei creativă cu ochiul analitic, aceasta este dornică să dezvolte noi oportunități orientate către un public în evoluție.

Daniela Zainea

PROJECT MANAGER

Dorința de a învăța a Danielei îi permite acesteia să abordeze noi moduri prin care să poată ajuta la îmbunătățirea performanței campaniilor, la testarea diferitelor strategii, dar și la o muncă în echipă cât mai eficientă.

Pasiunea, distracția și învățarea asistată cu colegii sunt câteva dintre trăsăturile care sunt celebrate și practicate pe scară largă la e-ProDesign.
”Nu este nimic mai bun decât să vezi rezultatele ca parte a unui efort comun de echipă!”

Florentin Popa

DESIGNER GRAFIC

Florentin are experiență în design digital și s-a alăturat echipei e-ProDesign, bucurându-se de varietatea de lucru pe un spectru larg de proiecte.

Acesta aduce idei și entuziasm în grafica dedicată fiecărui client, contribuind la dezvoltarea afacerii printr-o muncă creativă profesională și frumoasă ce transformă paginile simple în unele care atrag atenția

DENIS NEAGOE

ADMINISTRATOR SITE

Denis și-a început călătoria în marketingul online ca ucenic în compania noastră. Alături de întreaga echipă, el a reușit să ofere rezultate optime de performanță în testarea şi asigurarea calității funcţionării site-urilor.

Totodată este extrem de dedicat, muncitor și va da întotdeauna o mână de ajutor oricui are nevoie.

Cristina Bolboceanu

COPYWRITER

Cristina se bucură de oportunitatea de a lucra într-o echipă ambițioasă în cultivarea și dezvoltarea ideilor creative. Aceasta creează conținut digital pe diverse teme, pentru platformele de Social Media, dar și pentru site-urile web, ce au ca țintă informarea vizitatorilor.

De asemenea, îi plac proiectele creative și nimerind magia din cărțile sale de vrăji, apasă tastele potrivite.

Marcela Constantin

ADMINISTRATOR SITE

Marcela este o persoană dedicată și responsabilă, care lucrează în cadrul echipei noastre ca Administrator site. Ea răspunde de menținerea și actualizarea conținutului tuturor site-urilor web ale clienților companiei noastre.

De asemenea, cu o atenție deosebită la detalii, se asigură că informațiile prezentate sunt întotdeauna exacte și curente. Totodată, aceasta colaborează cu echipa de dezvoltare web pentru a îmbunătăți funcționalitatea și aspectul site-urilor.

Alexandru Stancu

ADMINISTRATOR SITE

Cu o abordare meticuloasă și o pasiune evidentă pentru tehnologie, Alex asigură funcționalitatea optimă a fiecărui site, contribuind la experiența plăcută a utilizatorilor.

Colegul nostru s-a făcut remarcat pentru abilitățile sale tehnice și pentru capacitatea de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe în domeniu. Prin angajamentul său constant față de performanță și calitate, el contribuie în mod esențial la succesul agenției e-ProDesign în mediul digital.

image-441-white
Descoperiți partenerii noștri de top

În această secțiune, vă prezentăm o selecție din cei mai importanți și mai prestigioși clienți din portofoliul nostru. Cu mândrie, colaborăm cu branduri de renume și companii de succes din diverse industrii. Acești clienți reprezintă doar o mică parte din extinsul nostru portofoliu. Suntem mândri să lucrăm alături de organizații de vârf și să le oferim soluții de cea mai înaltă calitate.

100+ clienți fericiți
Vrei în echipa
e-ProDesign?
Posturile noastre vacante:
Prezenți pe rețelele sociale

În era digitală în care trăim, rețelele sociale au devenit o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Ele reprezintă platforme virtuale care facilitează conectarea, interacțiunea și partajarea informațiilor între oameni din întreaga lume. Aceste rețele au transformat modul în care comunicăm, socializăm și interacționăm cu mediul înconjurător.