Optimizare, promovare si development

Google

Optimizare, promovare si development – Dacă în articolul trecut am vorbit despre Google din unghiul de vedere al unui utilizator, în acest articol abordăm colosul motor de căutare din unghiul unui web designer sau/şi seo-ist ( un termen ce ar putea să descrie o persoană ce se ocupă cu optimizarea unui site ).

După cum am explicat şi în articolul De ce este importantă optimizarea unui site, am observat pe parcursul timpului că utilizatorii români folosesc cu precădere Google ca principal motor de căutare. Automat noi,  ca web designeri, suntem ” forţaţi ” oarecum de împrejurări ( dacă vrem să facem o treabă cum trebuie ) să ne implicăm mai mult pe optimizarea site-urilor pentru acest motor de căutare.

Am avut clienţi puţin mai pretenţioşi în privinţa optimizării şi promovării site-urilor lor care nu au vrut să ne ” limităm la graniţa Google ” şi să ne extindem şi pe alte motoare de căutare ( vezi Bing, Yahoo! Search etc. ), ceea ce este o treabă foarte bună puţin mai costisitoare.

Web-designerii se luptă, din punct de vedere GOOGLE, pentru două lucruri esenţiale:

  • Google Page Rank  (Detalii)
  • Google SERP (Search Engine Results Position)

Prin această prismă putem spune că persoanele care activează în domeniul web designului practic depind într-o oarecare măsură de motorul de căutare Google.

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Social Media, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus

    Related Posts