amelie studio one

Hair Fashion Amelie’studio, îți oferă combinația ideală dintre ambianța plăcuta și atitudinea profesională a stiliștilor.
▪ O schimbare de look sau doar găsirea coafurii potrivite înseamnă, de multe ori, un plus de atitudine, un strop de culoare adăugat unei zile obişnuite sau chiar secretul care te face să fii mereu în centrul atenţiei.
▪ De aceea, viziunea unui hair stilist şi îndemânarea unor profesionişti sunt atât de importante când alegi un salon de frumuseţe cu gândul de a face o schimbare în viaţa ta sau doar pentru a primi un impuls care să te ajute să te simţi specială. Din toate aceste convingeri a luat naştere Amelie Studio, un loc cochet in Braila, unde fiecare client care ne trece pragul se bucură de o atenţie deosebită.
▪ Doar aici vei avea ocazia să afli că luxul şi profesionalismul nu înseamnă şi preţuri mari. Specialiştii noştri, cunoscători ai celor mai noi tendinţe în materie de coafuri, manichiură şi pedichiură, sunt gata să îţi ofere cele mai bune sfaturi şi să îţi pună în valoare frumuseţea.
▪ Aşadar, vrei să ştii secretul femeilor frumoase? Vino in studioul nostru şi dincolo de vârstă şi tipare, vei câştiga încredere în tine. Prezenţa ta va fi greu de uitat!
▪ O vizită la salonul nostru de înfrumusețare îți oferă ocazia să descoperi look-ul care ți se potrivește.Sfaturile stiliștilor noștri profesioniști în materie de COAFURĂ, COSMETICĂ, MANICHIURĂ Și PEDICHIURĂ te ajută să fii în pas cu noile tendințe și să îți îndeplinești visul de frumusețe.

Ești gata să începi un proiect?
Hai să lucrăm împreună.