Lismaster

Fabrica de mobilă Lismaster a fost înființată în anul 2006. Înainte de înființarea companiei, investiții semnificative au fost făcute în linii de producție, tehnologii și resurse umane. Deja în anul înființării, LisMaster a semnat primul său contract cu liderul mondial de mobilier IKEA. Pentru următorii cinci ani, LisMaster a fost unul dintre puținii furnizori ai IKEA din Ucraina. Toate produsele LisMaster au fost exportate, în principal, în Europa de Vest.


Astăzi, Lismaster produce o gamă variată de mobilier pentru locuințadumneavoastră. Principala caracteristică distinctivă a producției este ciclul său complet: de la prelucrarea lemnului la un produs gata de utilizare. Ciclul complet al producției și asigurarea calității de la producător, împreună cu strategia de marketing eficientă și rețeaua de distribuitori largi, permit companiei LisMaster să concureze cu cei mai titulari producători de mobilă din Ucraina și străinătate.

De la înființare, LisMaster a participat la toate târgurile de mobilier din Ucraina. În 2014, noua bucătărie PREMIERA a obținut o diplomă de prestigiu de la KIFF’2014 la Kiev. În 2015, noua bucătărie FORESTA a câștigat primul loc în competiția pentru cel mai bun mobilier de bucătărie “Bucătărie 2015”.
Anii de experiență în design de mobilă de lemn masiv aduc un acord ridicat de excelență în ceea ce privește calitatea produselor, construite pentru a dura o viață.

Ești gata să începi un proiect?
Hai să lucrăm împreună.