Meta Body

Meta Body este un concept exclusivist prin serviciile oferite, format din 4 membri dedicați ce te vor ajuta să-ți atingi obiectivul într-o manieră monitorizată atent și cel mai important SĂNĂTOASĂ.

Programele lor de consultare nutriţională şi testările metabolice nu sunt simple programe de slăbit. Îţi oferă o abordare completă care integrează aspectele medicale cu cele nutriţionale şi cu modificările de comportament necesare susţinerii schimbării.

Analizează compoziția corporală, pentru un procentaj osos și adipos exact, ce estimează starea de sănătate și te ajută să îţi descoperi riscurile medicale şi prevenirea lor.

Scopul echipei Meta Body este să implementeze un stil de viață, astfel încât rezultatele să se manifeste pe termen lung. Antrenorul cu care vei lucra, va fi alături de tine 24/7 și îți va oferi consultanță și recomandări în vederea alegerii corecte, astfel încât călătoria ta spre schimbare să fie una profesionistă.

Dacă vrei să te antrenezi la anumite ore, să ai un program flexibil și un antrenament 100% personalizat îmbinat cu o nutriție propuse de oameni certificați, MetaBody este soluția.
Programul de consultanță în nutriție sau nutriție și sport cu echipa MetaBody îți va aduce transformarea mult visată, indiferent de locul în care te afli. Vei primi planuri de nutriție și antrenament personalizate și vei ține legătura permanent cu aceștia.

Îți vor oferi sfaturi și răspunsuri și te vor consilia cum să depășești orice obstacol în calea atingerii obiectivului tău.

Ești gata să începi un proiect?
Hai să lucrăm împreună.