Sadagro

Activitatea lor se desfășoară în comuna Ciorani, județul Prahova. Cu 500 de ha în exploatare ferma dispune de utilaje de ultimă generație, cu o linie de producție performantă, complet automatizată și printre cele mai noi din zonă.

Misiunea lor reprezintă mai mult decât nutriția animalelor.
Pun accent pe furaje sigure şi de încredere, cu aport proteic bogat, unde să se regăsească un echilibru benefic între cantitatea consumată, menţinerea stării de sănătate, realizarea sporului în greutate şi costurile cu furajarea. Sunt producători de nutrețuri combinate și concentrate proteino-vitamino-minerale, fără stimulenți de creștere, 100% naturale.

Prin soluțiile adoptate, promovează agricultura sustenabilă, furajarea echilibrată și garantează că soluțiile lor răspund cerințelor clienților. De 5 ani Sadagro sunt dedicaţi asigurării: calităţii ingredientelor, integrităţii produselor și siguranţei ce privește furajarea animalelor. 5 ani în care, pe lângă foarte multă muncă, au depus pasiune și respect pentru ceea ce realizează, conștienți că prin activitatea lor pun și ”umărul” la progresul omenirii.

Factorul important pentru ei, rămâne în continuare echilibrul între sol, sămânţă, apă, soare, îngrăşăminte, îngrijire și produs finit. Fiecare componentă este la fel de importantă deoarece numai împreună duc la obţinerea unui furaj de calitate așa cum trebuie să fie.

Ești gata să începi un proiect?
Hai să lucrăm împreună.