SEO on-Page sau optimizarea pentru motoarele de căutare

SEO on-Page

SEO on-Page: configurarea site-ului dvs. Web

La ce ne ajuta SEO on-Page?

Motoarele de căutare își clasifică site-ul folosind bot-uri – un program scanează site-ul dvs. și folosește aceste informații pentru a vă informa clasamentul. Aceasta înseamnă că clasamentul dvs. este determinat de cât de bine poate fi analizat și înțeles site-ul dvs. de către acești roboți. Factorii de care iau în considerare motoarele de căutare compun porțiunea de pe pagina din clasamentul motorului de căutare.

Există o mulțime de factori care vă determină SEO pe pagina dvs. Iată o prezentare rapidă asupra a ceea ce trebuie luat în considerare:

  • Navigare prin site Web: roboții motoarelor de căutare privesc site-uri la fel cum ar face o persoană:  analizează textul și urmăresc link-urile. Asigurați-vă că navigarea pe site este clară și ușor de utilizat. Evitați legăturile moarte și duplicate, deoarece acest lucru vă va afecta negativ clasamentul.
  • Timpul de încărcare a paginilor: Cercetările arată că cititorii sunt frustrați de paginile cu încărcare lentă și că este probabil să plece în loc să aștepte o perioadă. Google utilizează timpii de încărcare a paginilor ca indicator al SEO în pagină. Optimizați-vă site-ul pentru a vă asigura că paginile dvs. se încarcă cât mai repede.
  • Titluri și anteturi: asigurați-vă că conținutul paginii dvs. este cât se poate de organizat. Titlurile ar trebui să fie organizate prin accent (nu săriți de la H1 la H5) și ar trebui să contribuie la facilitarea citirii conținutului. Titlurile ar trebui să fie clare, ușor de înțeles și să încapsuleze semnificația conținutului paginii.
  • SEO pe pagină:  folosiți aceste sfaturi ca punct de pornire în timp ce căutați pentru a îmbunătăți SEO-ul site-ului dvs. În general, site-ul dvs. ar trebui să fie clar și ușor de înțeles și de navigat. Paginile trebuie să se lege între ele într-un mod care să aibă sens. Cu cât este mai ușor să înțeleagă și să utilizeze o persoană, cu atât va fi mai bun clasamentul dvs. SEO pe pagina.

Strategia de cuvinte cheie: construirea de conținut excelent

Următorul factor în SEO pe pagina este conținutul site-ului dvs. web. Mai devreme am menționat că umplerea cuvintelor cheie nu este valabilă și asta este adevărat, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că nu sunt importante cuvintele cheie. În 2020, este vorba despre modul în care le utilizați.

SEO off-Page sau în afara paginii: 

Google depășește examinarea conținutului de pe site-ul dvs. web, de asemenea, vor să știe dacă site-ul dvs. are autoritate în domeniul dvs. Acesta este denumit „SEO în afara paginii”: toate lucrurile (link-urile) care au legătura site-ul dvs. web pot determină modul în care este clasat. Există o mulțime de factori care intră în SEO-ul dvs. off-page, dar unul dintre cele mai de bază este crearea de link-uri, sau alte site-uri care se leagă de dvs.

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Realizare Website, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus