Bazele marketingului SEO: Defalcarea completă

Digital marketing concept vector illustration. (Demo)

Bazele marketingului SEO: Defalcarea completă

Acum este timpul să înveți cum să faci marketing SEO. Să înțelegi este un lucru, dar SEO necesită multă acțiune și timp. Nu este ceva la care poți face o schimbare astăzi și să te aștepți să vezi rezultate mâine. SEO necesită acțiuni zilnice cu scopul de a avea succes pe termen lung.

Content

Probabil ați mai auzit înainte: „Content is king”(Conținutul este regele). Bill Gates a făcut această predicție în 1996, și este la fel de adevărată că întotdeauna și azi.

De ce?

Pentru că un utilizator Google este fericit atunci când găsește rezultatul care îi satisface nevoile cel mai bine. Când cauți pe Google: „Macaroane cu brânză rapide și ușoare” , Google își folosește toată energia pentru a vă oferi ceea ce Google consideră că este cea mai bună rețetă pentru macaroane cu brânză de casă (care necesită puțin timp și folosește puține ingrediente) de pe întregul internet.

Nu se uită doar după cea mai rapidă rețetă, doar după cea mai ușoară rețetă sau nu aruncă o grămadă de magazine online pentru cine congelate. Încearcă să vă ofere exact ceea ce ați cerut. Google încearcă mereu să ofere cea mai bună experiență posibilă directându-vă spre cel mai bun conținut pe care îl poate găsi.

Asta înseamnă că treaba ta numărul unu pentru a te descurca cu SEO este de a produce conținut bun

Păcat, nu ? Tot trebuie să depui multă muncă. SEO nu este diferit față de nici o altă abilitate. Rezultate excelente vin de la eforturi mari. La fel cum cel mai bun marketing din lume nu vă va ajuta să vindeți produse proaste, un SEO super avansat este inutil dacă nu ai conținut de calitate.

Elemente de conținut

Există un million de elemente care sunt necesare pentru crearea unui conținut de calitate superioară; aici sunt câteva dintre cele mai cruciale

Calitatea

Cândva, să postezi conținut cu o grămadă de cuvinte cheie era standardul. Dacă creai content de calitate care chiar rezolva problema cuiva, erai remarcabil, și asta făcea clasarea mai ușoară.

Astăzi, conținutul este mult mai bun și multe afaceri online au blog-uri pe care le folosesc pentru a aduce valoare site-ului lor și a se clasa mai sus pe Google.

Să te gândești la un conținut bun nu este ușor, dar vestea bună este că nu trebuie să îți creezi întotdeauna conținutul de la zero. Puteți prelua de la ce au creat alții dar adăugați mai multă valoare și faceți conținutul mai aprofundat.

Concluzia este că, conținutul dumneavoastră trebuie să rezolve o problemă sau să ofere o soluție pentru orice aduce cititorul la postarea dumneavoastră. Dacă nu o face, vor ieși repede de pe pagina dumneavoastră, spunându-i lui Google că conținutul nu rezolvă problema nimănui.

Google pune foarte mult accent pe intenție. Vrea să înțeleagă ce caută utilizatorul atunci când scrie ceva în bara de căutare.

  • Vor să înțeleagă ceva ?
  • Încearcă să cumpere ceva ?
  • Navighează ?

Ca creator de conținut trebuie să înțelegi și asta. Nu poți crea o piesă de conținut despre „cele mai bune undițe de pescuit pe gheață”și să țintești „pescuitul de bibani” drept cuvântul tău cheie principal. Nu are sens pentru că oamenii nu folosesc undițe de pescuit pe gheață pentru bibani când e frig. Astfel, nu oferiți răspunsul potrivit la întrebare și Google va ști.

Prospețime

HubSpot stabilește un punct de reper arătând că postarea frecventă ajută la clasarea pe Google. Totuși, postarea de nou conținut este doar o modalitate de a semnala prospețimea Google. Există o mulțime de lucruri pe care le poți face cu conținutul pe care l-ai postat deja pentru a-l actualiza.

Parcurgerea și actualizarea conținutului pentru precizie, repararea oricăror linkuri distruse și actualizarea datelor vechi cu noi statistici care sunt mai relevante sunt toate modalitățile de a-i demonstra lui Google că piesa ta de conținut încă merită un loc pe prima pagină.

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Realizare Website, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus