Ce importanta are design-ul unui site

design-ul unui site

Site-ul comapinei reprezintă axul afacerii tale în mediul online; este ” reprezentanţa ” afacerii tale pe internet, fie că ai sau nu un loc de reprezentaţă tangibilă! Când lucrezi cu o afacere online oamenii nu au cum să vadă fizic cu cine stau de vorbă, punctul de desfacere al produselor\serviciilor deci totul se rezumă la site. Oamenii judecă după design. Aici intervine rolul designului unui site.

Haideţi să facem un exerciţiu de imaginaţie. Gândiţi-vă că sunteţi directorul unei companii. V-aţi lăsa angajaţii să vină îmbrăcaţi în pantalon scurt şi maieu şi să trateze o tranzacţie sau viitoare vânzare cun un potenţial client? Dacă angajaţii sunt îmbrăcaţi decent, profesional, practic le transmiteţi un mesaj clienţilor, şi anume că le oferiţi produse \ servicii de calitate. Funcţionează deoarece prima impresie contează chiar dacă e sau nu corectă.

Similar cu ceea ce v-am explicat mai sus stă şi situaţia cu designul site-ului. Dacă site-ul arată ca o treabă făcută în 5 minute atunci şi vizitatorii site-ului vor crede că nu daţi importanţă calităţii.

La polul opus, dacă veţi avea un site cu un design profesionist veţi arăta clienţilor că daţi atenţie fiecărui detaliu, că lucraţi profesionist, că sunteţi organizat şi că într-adevăr faceţi afaceri.

De altfel, ce se leagă de compania \ afacerea ta trebuie să aibe un design plăcut. De la cărţi de vizită la flyere promoţionale, cataloage, ORICE contează.Asta fiindcă, în timp ce afacerea creşte, aceste elemente devin ” oglinda ” afacerii. Încă o dată gândeşte-te la exemplul de mai sus cu ” angajatul în pantaloni scurt ”