De ce ai nevoie de site web pentru afacerea ta?

site web

De ce ai nevoie de un site web nu contează industria ta – 8 motive care nu pot fi negociabile

 

MOTIVUL nr. 1: 30% din consumatori nu vor lua în considerare o afacere fără un site web

Site web-ul dvs. este atuul dvs. de marketing numărul unu, deoarece trăim într-o epocă digitală. Americanii petrec în medie 23,6 ore online pe săptămână și sunt pe dispozitivele lor mobile până la cinci ore pe zi. Până acum, consumatorii se așteaptă ca companiile să aibă o prezență online (inclusiv un site web) și vor considera o companie care NU are una mai puțin profesionistă.

 

MOTIVUL nr. 2: OAMENII CAUTĂ SERVICIUL DUMNEAVOASTRĂ

Unul dintre beneficiile de a avea un site web pentru întreprinderile mici este să vă aflați acolo unde se află consumatorii. Există un motiv pentru care multe companii investesc într-un site web cu optimizare a motoarelor de căutare (SEO): 97 % dintre oameni merg online să găsească o afacere locală, iar 93 % din experiențele online încep cu un motor de căutare. Credeți sau nu, există 3,5 miliarde de căutări pe Google pe zi, iar în acest moment, există cineva din zona dvs. online și care caută serviciul dvs. exact. Ghici cine își face afacerea? Nu tu.

 

MOTIVUL nr. 3: MAJORITATEA CONSUMATORILOR UTILIZEAZĂ WEBURILE PENTRU A GĂSI CE ARE NEVOIE

Da. Conform raportului LSA (Local Search Association) din aprilie 2017, „Studiul digital pentru consumatori”, 63% dintre consumatori folosesc în principal site-ul companiei pentru a găsi și a se angaja cu întreprinderile. Este o bucată destul de mare de consumatori.  Un alt motiv convingător pentru care afacerea dvs. are nevoie de un site web? Cercetările efectuate de YellowPages și LSA au constatat că, în medie, consumatorii folosesc aproximativ trei surse înainte de a lua o decizie de cumpărare individuală, iar 30 % , scot automat o afacere din considerente dacă nu au un site web.

 

MOTIVUL nr. 4: TRANZIȚII COMERCIALE CĂTRE INDUSTRIE – INCLUSIV B2B, INDUSTRIAL ȘI FABRICARE – SUNT INFLUENȚATE DE CONȚINUTUL WEBULUI DIGITAL

Majoritatea companiilor care nu au un site web spun că este din cauza faptului că industria lor nu este online. Aud acest lucru în special de la proprietarii de afaceri din industria B2B.

Un procent complet de 75% dintre cumpărătorii B2B spun că ceea ce conține site-ului digital are un impact semnificativ asupra deciziei de cumpărare și 62% spun că își pot finaliza criteriile de selecție a achizițiilor numai pe baza conținutului digital al unui site web.

Cumpărătorul mediu B2B face o medie de 12 căutări online înainte de a interacționa cu site-ul web al unui furnizor și sunt deja în procent de 57% din procesul de cumpărare înainte de a dori să discute cu un reprezentant de vânzări. Chiar și pentru companiile industriale și producătoare – 67% din achiziții sunt influențate de digital. Nu numai asta, dar jumătate din toți clienții B2B astăzi se așteaptă, de asemenea, că site-ul web al furnizorului va fi un canal util și mai mult de o treime se așteaptă ca site-ul să fie cel mai util canal al acestora.

 

MOTIVUL nr. 5: 75% DIN CONSUMATORI JUDECĂ O COMPANIE ŞI ÎI OFERĂ  CREDIBILITATE BAZAT DOAR PE PROIECTAREA WEBSITE-ULUI COMPANIEI

 

Nefiind un site web îi face pe consumatori să NU aibă încredere în tine. De fapt, 75 % dintre oameni recunosc că au judecat cu privire la credibilitatea unei companii pe baza designului site-ului. Oamenii au mai multe șanse să facă afaceri cu o companie în care au încredere, iar un site web este primul loc în care merg să verifice acreditările, recenziile și premiile.

 

MOTIVUL nr. 6: Trebuie să răspundeți la întrebări DE BAZĂ REPEDE

Acest lucru este valabil mai ales pentru companiile B2B. Oamenii vizitează site-ul dvs. web atunci când vor să afle ceva sau să facă ceva. De asemenea, se așteaptă la o satisfacție imediată, ceea ce înseamnă că vizitatorii ar trebui să poată răspunde la trei întrebări în termen de trei secunde de la aterizarea pe site-ul dvs. web:

  • Cine ești tu?
  • Ce faci / oferi?
  • Cum vă pot contacta?

Trăim într-o epocă ACUM, în care consumatorii doresc imediat informațiile pe care le caută – ceea ce înseamnă că site-ul companiei dvs. ar trebui să răspundă la fiecare dintre întrebările de mai sus, fără ca utilizatorul să fie nevoit să deruleze pagina în jos.

MOTIVUL nr. 7: Vă va ajuta să bateți firmele mult mai mari din industria voastră

 

Știați că un site web vă poate ajuta să bateți Goliații în industria dvs.? Poate fi optimizat pentru căutare.  

Dacă un site este bine făcut şi bine optimizat va atrage atenţia astfel cumpărătorul va fi mai convins să cumpere de la tine decât de la competiţie.

 

MOTIVUL nr. 8: FACEBOOK NU ESTE DE AJUNS

Deci, credeți că nu aveți nevoie de un site web pentru că sunteți pe Facebook.

Grozav, la fel și toate celelalte afaceri. Ai nevoie de un site web chiar dacă ai o pagină de Facebook.

Și ghici ce? Întreprinderile sunt din ce în ce mai greu să se conecteze cu utilizatorii de pe platformă. În decurs de o săptămână de la ultima actualizare a algoritmului Facebook, atingerea organică a scăzut mai puțin decât era deja. Un alt vânzător? În 2018, oamenii au petrecut cu 50 de milioane de ore mai puține pe platformă decât în ​​2017.

Concluzie finală

Prețul de a avea un site web este mult mai mic decât prețul de a rămâne în urmă

Un studiu recent realizat de Capital One a constatat că doar 56% dintre întreprinderile mici spun că dețin un site web al companiei.

Acest lucru ar trebui să vă spună două lucruri:

  • 56% din companii se descurcă mai bine decât a ta
  • Aveți în continuare șansa să le învingeți pe celelalte 44% dacă obțineți un site web acum

Atenție, oricine vă spune că afacerea dumneavoastră nu are nevoie de un site web, greșește. Acei experți care spun că nu aveți nevoie de un site decât dacă sunteți o afacere online sau de o companie de comerț electronic. Da, și ei greșesc.

Dacă aveți nevoie de ajutor, dați-ne un strigăt – avem o gamă largă de pachete de design de site-uri web pentru fiecare buget și ne-ar face plăcere să vă îndrumăm în funcție de nevoile dvs.

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Realizare Website, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus