Plăcerea lucrurilor mărunte

Plăcerea lucrurilor mărunte

Plăcerea lucrurilor mărunte

Acest articol are un caracter personal şi voi încerca să vă dau temă de gândire ( nu că aş fi profesor dar cred că vă va ajuta ).

Deseori trecem cu privirea acele detalii ce ne pot aduce un zîmbet pe faţă 🙂 , continuu preocupaţi să ne gândim la problemele cotidiene. Poate că acele mici detalii ne vor oferi şi răspunsul la anumite întrbări pe care le avem.

Nu voi da exemple de astfel de detalii. Nu vreau să induc traictoria. Descoperă singur! NU ai nevoie de timp liber ca să remarci. Trebuie doar să priveşti obiectele, acţiunile, persoanele din jurul tău fără să te mai gândeşti la un scop. Priveşte ansamblul dar fii relaxat şi încearcă să remarci acele mici „chichiţe” care până atunci nu erau „acolo”.

Vei fi uimit/ă câte îţi trec prin faţa ochilor dar nu le dai importanţă. Sunt detalii care te fac să-ţi readuci aminte cât de frumoasă este viaţa, cât de frumoasă este persoana de lângă tine, cât de frumos este un obiect neînsemnat…

Te-ar putea interesa și: Metode pentru imbunatatirea abilitatii in web design

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Realizare Website, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus