Promovare pe Facebook

Facebook

Publicitatea pe Facebook este o modalitate importantă de a vă conecta cu publicul dvs. pe cea mai mare rețea de socializare din lume.

Algoritmul Facebook în continuă schimbare poate fi o provocare pentru a vă conecta organic cu fanii. Funcțiile de micro-direcționare ale Facebook vă permit să ajungeți exact la publicul țintă. Asta înseamnă că anunțurile Facebook vă pot transmite mesajul în fața persoanelor care sunt cel mai probabil să își dorească produsele sau serviciile. Este excelent pentru bugetul dvs., pentru ratele de conversie și pentru rentabilitatea investiției. Plătești doar pentru a ajunge la cei mai valoroși clienți potențiali. Este important să înțelegeți diferitele tipuri de anunțuri Facebook și opțiunile de direcționare înainte de a vă scufunda dacă doriți să obțineți cele mai bune rezultate.

Tipuri de reclame Facebook:

Anunțuri imagine

Aceste reclame simple sunt o modalitate excelentă de a începe cu publicitatea pe Facebook. Puteți crea una cu doar câteva clicuri, stimulând o postare existentă cu o imagine din pagina dvs. de Facebook. Anunțurile imagine pot fi simple, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie plictisitoare, putem crea imagini amuzante pentru un număr cât mai mare de clicuri

Anunțuri video

Anunțurile video pot fi difuzate în Fluxuri de știri și povești sau pot apărea ca anunțuri în flux în videoclipuri mai lungi pe Facebook. Anunțurile video vă pot arăta în acțiune echipa sau produsul dvs.    Anunțurile dvs. video nu trebuie să folosească neapărat filmări. Puteți crea, de asemenea, grafică asemănătoare GIF sau alte animații pentru a capta atenția sau a explica oferta dvs.

Anunțuri stil carusel

Un anunț carusel folosește până la 10 imagini sau videoclipuri pentru a vă prezenta produsul sau serviciul. Puteți utiliza acest format pentru a evidenția diferitele beneficii ale unui produs, o serie de produse diferite sau chiar a utiliza toate fotografiile împreună pentru a crea o singură imagine panoramică.

Anunțuri de prezentare

Anunțurile de diapozitive oferă o modalitate ușoară de a crea reclame video scurte dintr-o colecție de fotografii, text sau clipuri video existente. Dacă nu aveți propriile imagini, puteți alege fotografii stoc direct din Managerul de anunțuri.

Anunțurile de prezentare cu diapozitive au o mișcare atrăgătoare, la fel ca videoclipurile, dar folosesc lățimea de bandă de cinci ori mai puțin, astfel încât se încarcă bine chiar și pentru persoanele cu conexiuni la internet lente. Acestea sunt un mod ușor, cu impact redus, de a atrage atenția.

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Social Media, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus