„Școala Altfel” și e-ProDesign O experiență educativă pentru elevi.

(Demo)

[vc_row][vc_column][vc_column_text uncode_shortcode_id=”533684″]„Școala Altfel” și e-ProDesign – O experiență educativă pentru elevi.

În cadrul programului „Școala Altfel”, elevii de la Școala Mihai Eminescu Brăila au avut oportunitatea de a-și lărgi orizonturile și de a afla mai multe despre cum funcționează o agenție de marketing digital. Așa că, aceștia au vizitat compania e-ProDesign și au avut parte de o experiență educativă unică și interesantă.

Cu toții am auzit despre marketing digital, dar puțini știu exact cum funcționează. Vizitând agenția de marketing digital, elevii au avut ocazia să vadă cum se aplică teoria în practică sau mai bine zis…cam ce intuiau ei că ar fi.

O excursie prin lumea marketingului

Elevii au fost întâmpinați de specialiștii în marketing digital, care le-au prezentat activitățile și procesele specifice. De asemenea, aceștia au fost familiarizați cu ceea ce înseamnă imagine + text + impact, pentru a descoperi secretul din spatele reclamelor.
Totodată, celor mici li s-a explicat procesul de creare a unei reclame. De la alegerea culorilor și a fontului potrivit, până la alegerea cuvintelor cheie și a mesajului, au aflat cât este de important să se gândească la publicul țintă și la ceea ce ar putea atrage atenția acestuia.
Echipa e-ProDesign le-a arătat elevilor și exemple de reclame din portofoliul clienților și au fost încurajați să identifice mesajul și obiectivele acestora. Au fost surprinși să afle cât de multe elemente trebuie luate în considerare atunci când se creează o reclamă și cât de mult timp și efort sunt implicate.

Elevii își testează creativitatea în crearea unei reclame

Și după o mică pregătire ce i-a captivat cu adevărat, au avut și ei ocazia să creeze o mică reclamă, prin propuneri în ceea ce privesc grafica și textul. Specialiștii în marketing digital i-a încurajat să fie creativi și să încerce să comunice un mesaj clar și captivant.
În concluzie a fost o oportunitate valoroasă pentru a îi învăța despre importanța comunicării eficiente și a atragerii atenției publicului țintă, indiferent de vârstă sau context.

https://youtu.be/6ly4M2RR8NU[/vc_column_text][vc_gallery el_id=”gallery-104354″ medias=”78409,78410,78411,78412,78413,78414,78415,78416″ gutter_size=”3″ screen_lg=”1000″ screen_md=”600″ screen_sm=”480″ single_overlay_opacity=”50″ single_padding=”2″ uncode_shortcode_id=”197736″][vc_column_text uncode_shortcode_id=”200085″]Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Social Media, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.[/vc_column_text]    captcha

    Introdu textul de mai sus

    [/vc_column][/vc_row]

    Related Posts