Toate actualizările cheie pentru marketeri de la evenimentul ‘SearchOn’ – „Căutare pe” Google 2022

google-search-on (Demo)

Google a organizat evenimentul anual SearchOn, unde a oferit o prezentare generală a celor mai recente actualizări și experimente de căutare și descoperire, care caută să se alinieze cu evoluția comportamentelor și schimbărilor consumatorilor.
Și cu siguranță sunt câteva proiecte interesante în lucru. Iată o prezentare generală a tuturor anunțurilor majore de la evenimentul SearchOn de la Google și a ceea ce ar putea însemna acestea pentru marketeri.
În primul rând, Google a anunțat că își extinde funcția de „căutare multiplă” în mai multe regiuni, ceea ce le permite utilizatorilor să caute folosind imagini și text simultan.

Google mai ușor de accesat, cu opțiunea „căutare multiplă lângă mine”

Lansat inițial pentru testare în SUA în aprilie, Google își extinde acum versiunea beta de căutare multiplă la peste 70 de limbi, în timp ce adaugă, de asemenea, un nou element „căutare multiplă lângă mine”, care va permite celor care caută un produs să facă o fotografie,iar rezultatele generate se găsesc în magazinele din aproprierea utilizatorului.

Acest lucru ar putea avea implicații semnificative pentru mărcile de vânzare cu amănuntul și, probabil, merită să actualizați atât propriile listări de produse de pe site, cât și informațiile despre companie și despre produse în Google Merchant Center, în timp ce ar putea fi util să urmăriți cele mai recente interogări de căutare din nișa dvs. pe care să le atingeți. în orice tendințe în creștere ca urmare.

De asemenea, Google face ca aceste instrumente de căutare mai avansate să fie mai ușor de accesat prin adăugarea de noi linkuri la opțiunile de căutare suplimentare sub bara principală de căutare din aplicație.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cumpărături mai rapide pe baza capturilor de ecran

După cum puteți vedea în această imagine, veți vedea în curând noi solicitări care vă permit să faceți rapid cumpărături pe baza imaginilor din capturile de ecran, să traduceți textul cu camera dvs., „hum to search” și multe altele.
Da, „hum pentru a căuta”. Probabil este folosit mai mult decât ați crede.
De asemenea, Google caută să adauge mai multe informații bazate pe experiența oamenilor reali în rezultatele căutării, cu un nou element „Discuții și forumuri” pentru a vă conecta la discuții legate de subiecte.

 

 

 

 

 

 

 

 

O nouă funcție în baza căutării, te redirecționează pe forumuri de interes

 

Conform Google:

„Forumurile pot fi un loc util pentru a găsi sfaturi de primă mână și pentru a învăța de la oameni care au experiență cu ceva care te interesează. Am auzit de la tine că vrei să vezi mai mult din acest conținut în Căutare, așa că am explorat noi modalități de a face mai ușor de găsit. Începând de astăzi, o nouă funcție va apărea atunci când căutați ceva care ar putea beneficia de diversele experiențe personale găsite în discuțiile online.”

Așadar, așa cum se arată în exemplul de mai sus, dacă căutați ceva de genul „cele mai bune mașini pentru o familie în creștere”, Google vă va afișa în continuare rezultatele obișnuite, dar va include și acum un nou element de evaziune în acel afișaj, care trimite la postări de pe forum „care includ sfaturi relevante din partea oamenilor, cum ar fi experiența lor cu minivanele pentru transportul mai multor copii”.
Pentru creşterea vizibilităţii în motoarele de căutare , ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.

     captcha

    Introdu textul de mai sus