Greenery – Culoarea anului 2017

Greenery

Culoarea anului 2017 aleasă de specialiștii companiei Pantone® este Greenery.

Leatrice Eiseman – director executiv al Institului de Culoare Pantone – Satisfăcând dorința noastră de întinerire și revitalizare, Greenery simbolizează reconectarea mult dorită cu natura.

Culoarea deja a început să fie adoptată în aria designului vestimentar și în curând probabil o vom vedea și în webdesign, grafică, amenajări interioare și alte domenii.

Dacă încă nu te-ai hotărât la ce culoare să optezi pentru proiectele din 2017, îți recomandăm să ții cont de această nominalizare.

Numeroasele variante de web design pot introduce cu eleganță această culoare, oferind un plus de stil și unicitate. Fie că dorești un site de prezentare sau un magazin online, un design curat și aerisit ce prezintă informații ușor de receptat de către clienți, scoate mult mai ușor în evidență ceea ce ai de oferit.

Însă, cel mai important lucru de reținut indiferent de culoarea pentru care optezi, este să nu uiți că design-ul proiectului tău online nu este un lucru, un loc sau un sistem, este un acord între tine și potențialii clienți!

Te-ar putea interesa și: Sfaturi pentru un an cu mai multe reușite

Related Posts