Instagram lansează șabloane de recapitulare 2022 pentru Reels

(Demo)

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text uncode_shortcode_id=”747535″]

Fii entuziasmat – Instagram a adăugat un nou mod de a-ți sărbători anul, cu șabloane de recapitulare 2022 pentru Reels, care încorporează narațiuni de la diverse celebrități.

[/vc_column_text][vc_single_image media=”78135″ media_width_percent=”100″ uncode_shortcode_id=”173360″][vc_column_text uncode_shortcode_id=”176459″]

După cum puteți vedea în aceste imagini, Instagram le solicită acum utilizatorilor „Creați-vă rezumatul 2022” în flux, care, atunci când este activat, vă va ghida prin procesul de adăugare a postărilor și videoclipurilor pe care le-ați încărcat de-a lungul anului în un șablon dedicat Reels.

După cum explică Instagram:

„După ce ați ales șablonul și narațiunea, vă veți selecta manual propriul conținut – videoclipuri, fotografii și amintiri – din anul trecut, pentru a fi afișat în Reel și pentru a le împărtăși urmăritorilor dvs..”

Iată un exemplu despre modul în care arată șablonul – v-ați introduce amintirile și clipurile peste această narațiune de la Priah Ferguson.

[/vc_column_text][vc_column_text uncode_shortcode_id=”125132″]

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Instagram (@instagram)

[/vc_column_text][vc_column_text uncode_shortcode_id=”140581″]

Ceea ce pare un pic ciudat. Adică, sigur nu ai nevoie de altcineva care să-ți povestească propriile amintiri?

Dar, din nou, influencerii aleși să povestească aceste șabloane sunt foarte populari, printre care Bad Bunny, Badshah și DJ Khaled.

[/vc_column_text][vc_column_text uncode_shortcode_id=”144280″]

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Instagram (@instagram)

[/vc_column_text][vc_column_text uncode_shortcode_id=”161437″]

Poate că asta funcționează pentru tine, nu știu.

Oricum ar fi, postările de sărbătoare vor fi probabil foarte populare, cu solicitările din feed ajutând să-i conștientizeze pe mai mulți oameni cu privire la opțiune, care va fi folosită mult, chiar dacă doar pentru a vedea cum arată.

Și pentru mărci, ar putea acționa, de asemenea, ca un prompt pentru a vă împărtăși povestea din an, pentru a vă sărbători clienții, câștigurile și realizările în 2022.

Poate că nu ai nevoie de DJ Khaled să țipe din cauza asta, ci de fiecare a lui.

Șabloanele de recapitulare Instagram 2022 vor fi disponibile la nivel global timp de câteva săptămâni până în 2023. După ce ați încărcat recapitularea, aceasta va rămâne în fila Reels a profilului dvs. IG.

[/vc_column_text][vc_column_text uncode_shortcode_id=”857687″]Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Social Media, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.[/vc_column_text]    captcha

    Introdu textul de mai sus

    [/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]

    Related Posts