Ponturi pentru mai multe like-uri

Ponturi pentru mai multe like-uri

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text uncode_shortcode_id=”174026″]Ponturi pentru mai multe like-uri

În acest articol am hotărât să vă prezentăm câteva programe bune prin care îți poți edita clipurile, pe care le putem folosi pentru mai multe like-uri pe rețelele de socializare.

Pe telefoanele cu Android sunt două aplicații foarte interesante, care pot fi folosite și gratuit, dar cu anumite limitări. O primă aplicație se numește YouCut și funcționează foarte ușor, de exemplu: introduci imaginile în ordine, poți să selectezi cât de lungi să fie secvențele și poți să scurtezi un clip la fix câte secunde ai nevoie.

O altă aplicație bună este și Premier Rush, aplicația celor de la Adobe – care funcționează foarte bine și rapid. La aceasta există o mulțime de filtre presetate și nu se simt limitări, mai ales că este gratuită.

Pe telefoanele cu iOS avem, iMovie, Premiere Rush, dar și Inshot.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_icon icon=”fa fa-question” icon_color=”accent” background_style=”fa-rounded” size=”fa-2x” outline=”yes” icon_automatic=”yes” linked_title=”yes” css_animation=”bottom-t-top” animation_speed=”600″ uncode_shortcode_id=”579533″ icon_color_type=”uncode-palette” title=”Vrei să afli mai multe?” link=”url:https%3A%2F%2Fe-prodesign.net%2Fcontact%2F”]Mai ai și alte întrebări? Lasă un comentariu mai jos sau solicită o întâlnire prin pagina de contact.[/vc_icon][/vc_column][/vc_row]

Related Posts