Facebook a lansat o nouă experiență pentru pagini

modificari-facebook (Demo)

[vc_row][vc_column][vc_column_text uncode_shortcode_id=”133721″]

Facebook este aici pentru a rămâne. Companiile ar trebui să profite de tot ceea ce au de oferit, profitând la maximum de noua experiență de layout.

Facebook a lansat o nouă experiență pentru pagini despre care spun că este ideală pentru întreprinderile mici și mijlocii pentru a construi conexiuni cu clienții și alte companii.

Noua experiență a paginilor are un „aspect mai eficient, o navigare mai ușoară între profilul tău personal și paginile de afaceri, un tablou de bord profesional pentru a-ți gestiona rapid toate activitățile într-o singură locație centrală și acces la un feed dedicat pentru a interacționa mai ușor cu oamenii de pe Facebook.

Comutarea între profilul dvs. de afaceri și cel personal se poate face atingând sau ținând apăsată pictograma meniului din dreapta sus.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”91451″ img_size=”full” alignment=”center” media=”76734″ media_width_percent=”100″ uncode_shortcode_id=”432113″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”91450″ img_size=”full” alignment=”center” media=”76733″ media_width_percent=”100″ uncode_shortcode_id=”424206″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text uncode_shortcode_id=”203096″]

Facebook oferă câteva sfaturi pentru a ajuta companiile să profite la maximum de experiența lor în Pagini. 

 1. Pregătirea succesului. Completați profilul dvs. de afaceri de bază adăugând o fotografie de profil și de copertă, o descriere a companiei dvs. și detalii de contact precum site-ul dvs. web, numărul de telefon, adresa și programul de lucru.

Facebook sugerează, de asemenea, să vă personalizați pagina cu butoane de acțiune și să setați administratori de pagină pentru a vă ajuta să o gestionați.

 1. Crește-ți audiența. Invitați prietenii, familia și clienții existenți să aprecieze pagina dvs., să posteze des și să răspundă la comentarii pentru a ajuta la creșterea conexiunilor.
 2. Creați conținut mai bun. Utilizați hashtag-uri în tendințe pentru a vă face conținutul descoperit de un public nou și relevant. Puteți, de asemenea, să distribuiți postări până la 3 grupuri și să vă conectați Instagramul. De asemenea, vă puteți programa postările folosind funcția Composer.
 3. Implicați-vă comunitatea. Facebook încurajează companiile să interacționeze cu comunitatea participând la conversații din fluxul de afaceri și comentând postările ca pagină pentru a ajuta la construirea experiențelor.
 4. Sfaturi de siguranță și securitate. Următoarele sfaturi de siguranță și securitate vă pot ajuta să vă păstrați pagina în siguranță.
 • Configurați autentificarea în doi factori.
 • Folosiți instrumente de moderare a comentariilor
 • Luați măsuri pentru conturile piratate

Facebook este încă un instrument valoros pentru afaceri astăzi. Asigurați-vă că profitați de toate instrumentele și funcțiile disponibile pe pagina dvs. Și asigurați-vă că toate informațiile dvs. sunt corecte și actualizate, astfel încât clienții potențiali să vă poată găsi.

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Social Media, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.

   [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  Related Posts