Meta împărtășește sfaturi pentru marketeri în noua serie de videoclipuri „Competențe sociale”.

(Demo)

[vc_row][vc_column][vc_column_text uncode_shortcode_id=”178266″]

Meta împărtășește sfaturi pentru marketeri în noua serie de videoclipuri „Competențe sociale”.

Căutați sfaturi de ultimă oră pentru a vă împinge strategiile sociale peste limita în acest sezon de sărbători?

Acest lucru ar putea ajuta – Meta a lansat cele mai recente episoade din seria sa de interviuri „Social Skills”, în care Laurise McMillan de la Meta vorbește cu agenții de marketing de rețele sociale de înaltă performanță pentru a afla despre strategiile, abordările și rezultatele lor, pentru a-i ajuta pe alții să învețe din eforturile lor.

Seria de interviuri Social Skills explorează o serie de elemente cheie pentru maximizarea campaniilor Facebook și IG, inclusiv:

 • Testare A/B
 • Analiza publicului
 • Construirea comunității
 • Sfaturi pentru creația publicitară
 • Construirea impactului mărcii

[/vc_column_text][vc_single_image image=”91474″ img_size=”full” media=”76836″ media_width_percent=”100″ uncode_shortcode_id=”101501″][vc_column_text uncode_shortcode_id=”420071″]Fiecare episod are un element de focalizare specific și prezintă exemple practice despre modul în care fiecare brand a putut să folosească instrumentele Meta pentru a-și construi afacerea.

Există câteva note și perspective bune aici și, cu fiecare episod care rulează doar aproximativ 4 minute fiecare, nu durează mult să le parcurgeți și să absorbiți sfaturile cheie.

Chiar dacă aveți încredere în strategia dvs. publicitară, există întotdeauna lucruri noi de învățat, iar unul dintre sfaturile împărtășite în aceste clipuri ar putea fi lucrul care vă remodelează gândirea în jurul planului dvs. de marketing. Sau ar putea fi doar o modificare pentru a îmbunătăți performanța – în orice caz, cu siguranță merită să vă acordați, dacă aveți timp, pentru a auzi cum aceste mărci au generat succesul prin strategiile lor Facebook și Instagram.

Puteți vedea aici toate clipurile video despre abilitățile sociale ale Meta, inclusiv episoadele din sezoanele precedente.

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Social Media, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]  captcha

  Introdu textul de mai sus

  [/vc_column][/vc_row]

  Related Posts