TikTok își anunță „Lista de descoperire” din 2022 cu cei mai buni creatori și inovatori din aplicație.

(Demo)

[vc_row][vc_column][vc_column_text uncode_shortcode_id=”693108″]

TikTok își anunță „Lista de descoperire” din 2022 cu cei mai buni creatori și inovatori din aplicație.

TikTok și-a anunțat Discover List 2022, care evidențiază 50 de creatori de platforme care nu numai că construiesc comunități pe platformă și promovează creativitatea, dar au și un impact pozitiv asupra TikTok și nu numai.
După cum a explicat TikTok:

„Creatorii listei de descoperire continuă să promoveze o comunitate globală pe TikTok care sărbătorește creativitatea, descoperirea și expresia autentică – ei distrează, pun în lumină subiecte importante, educă și inspiră. Fie că îi dă pe ceilalți putere să învețe ceva nou, provoacă spectatorii să încerce rețete la modă sau își inspiră publicul să se alăture mișcărilor care pledează pentru o schimbare de durată și pozitivă, acești creatori influențează cultura și societatea așa cum o cunoaștem.”

Utilizatorii selectați au fost împărțiți în cinci categorii, cu zece reprezentanți în fiecare.

Aceste categorii sunt:

Changemakers – susțin schimbarea, generând impactul social prin clipurile lor
Bucătari – Bucătari creativi și bucătari de casă adoptând noi abordări ale experimentelor culinare
Pictograme – liderii emergenti ai tendințelor și culturii cheie din aplicație
Inovatori – Oameni care folosesc formate și idei creative pentru a promova lucrurile în aplicație
Creatori – Creatori care au început dansuri virale, sunete, estetică și multe altele.
TikTok își va evidenția creatorii Discover List în canalele de marcă din aplicație, în timp ce a publicat, de asemenea, o broșură digitală care oferă o prezentare generală a fiecărui inovator aleși.[/vc_column_text][vc_single_image image=”91462″ img_size=”full” alignment=”center” media=”76812″ media_width_percent=”100″ uncode_shortcode_id=”967464″][vc_column_text uncode_shortcode_id=”148758″]Este o modalitate bună de a afla mai multe despre unii dintre creatorii și tendințele de top din aplicație și de a vă îmbunătăți înțelegerea generală a influențelor cheie TikTok.

De asemenea, ar putea oferi o mai bună înțelegere a schimbărilor importante din cadrul diferitelor comunități și, dacă marca dvs. are conexiune cu un anumit sector, aceasta ar putea fi o modalitate excelentă de a găsi inspirație și idei noi, și chiar potențiali colaboratori, în cadrul aplicației.

Cheia pentru a maximiza acoperirea și rezonanța campaniei pe TikTok este înțelegerea tendințelor platformei, iar acești lideri creativi oferă indicații valoroase exact despre asta, așa că merită să vă faceți timp să parcurgeți și să vedeți ce fac ei și cum o fac.

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Social Media, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]    captcha

    Introdu textul de mai sus

    [/vc_column][/vc_row]

    Related Posts