Meta anunță evenimentul Facebook Communities Summit 2022

principala (Demo)

Meta a anunțat data Summit-ului comunităților Facebook din 2022, cu un eveniment virtual programat pentru 20 octombrie, în care Meta va reuni moderatori din diferite grupuri Facebook pentru a oferi informații și sfaturi cheie, în timp ce partajează previzualizări ale instrumentelor și funcțiilor viitoare ale grupului.

Facebook a lansat o serie de produse și funcții noi pentru a construi și a creste grupuri

Conform meta:

„Summitul comunităților Facebook a revenit. Alăturați-vă nouă virtual pentru a sărbători creatorii de comunități inspirați, pentru a auzi de la liderii Facebook și pentru a afla despre o serie de produse și funcții noi care vă vor ajuta să vă construiți, să creșteți și să vă susțineți grupurile.”

Evenimentele anterioare ale Comunities Summit au fost lansate de diverse instrumente și actualizări noi, așa că ar putea merita să fiți conectat dacă doriți să rămâneți la curent cu cele mai recente opțiuni de moderare a grupului care ar putea ajuta la maximizarea comunității dvs. Facebook.

Grupurile Facebook rămân un element cheie al experienței mai largi Facebook. În ciuda faptului că aplicația, în general, își pierde implicarea, grupurile sunt un spațiu cheie de interacțiune pentru mulți oameni, pe multe, multe subiecte de nișă, iar fluxul principal devine atât de divizabil și politic, mulți utilizatori au trecut la grupuri pentru a evita drama și a se implica. cu oameni asemănători într-un mod mai privat, închis.

Într-adevăr, Meta însăși a remarcat în mod repetat că utilizatorii Facebook sunt sătui de conținutul diviziv din punct de vedere politic din aplicație, iar grupurile oferă un răgaz de la acest lucru. Și cu aproape 2 miliarde de oameni care încă se conectează la Facebook în fiecare zi, poate fi un aspect important de legătură și o alternativă bună pentru construirea comunității.

Ceea ce este, de asemenea, o considerație pentru mărci, fie prin crearea propriilor grupuri pentru fani/clienți, fie prin căutarea unor grupuri legate de nișa dvs. și lucrând pentru a construi conexiuni în cadrul acestor comunități.

Meta a lucrat, de asemenea, să adauge mai multe opțiuni de monetizare pentru grupuri

Care ar putea oferi, de asemenea, noi considerații în încercarea de a vă întâlni publicul țintă acolo unde își petrec timpul.

Ca atare, ar putea merita să vă conectați la Summitul Comunităților de la sfârșitul acestei luni pentru a obține cele mai recente informații despre Grupurile Facebook și spre unde se îndreaptă lucrurile.

Puteți afla mai multe despre Summitul comunităților Facebook din 2022 și puteți să vă înscrieți pentru a participa, aici.

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Social Media, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus

    Related Posts