Instagram trece la următoarea etapă de dezvoltare cu opțiunea „Creator Media Kit”.

poza principala (1) (Demo)

Instagram continuă să-și dezvolte planurile pentru o nouă opțiune de creare a kit-ului media în aplicație, care ar ghida creatorii prin procesul de a-și construi propria prezentare către mărci, cu scopul de a asigura mai multe oferte de marketing influencer.

Descoperit inițial în testare luna trecută, Instagram se pare că a trecut la următoarea etapă de dezvoltare a opțiunii, cu un nou ecran de bun venit și o prezentare generală a modului în care va funcționa procesul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instagram a adăugat un nou ecran flash de introducere pentru kit-ul său media

După cum puteți vedea în această captură de ecran, postată de cercetătorul de aplicații Alessandro Paluzzi, Instagram a adăugat acum un nou ecran flash de introducere pentru kit-ul său media, pe care acum îl numește „Portofoliul creatorilor”.

După cum remarcă Instagram, avantajul portofoliului creatorilor, față de o listă pe piața creatorilor, este că le-ar permite creatorilor să-și partajeze profilul direct cu potențialii parteneri în aplicație.

Instagram a adăugat și acest nou ecran de prezentare generală:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instagram a confirmat deja că experimentează cu opțiunea, deși rămâne un prototip intern în această etapă.

Este interesant de văzut cum lucrează Instagram pentru a-și spori atractivitatea pentru talentul creativ, deoarece încearcă să-i mențină să posteze în aplicația sa, reduc din migrarea acestora prin publicarea pe platformele TikTok și YouTube.

Acest efort este probabil acum și mai mare, cu CEO-ul Instagram, Adam Mosseri, informând recent echipa sa că aplicația rămâne în urmă în diverse elemente cheie măsurabile legate de impulsul creatorului.

Conform Informației:

„Într-un memoriu [intern], Mosseri a spus că sondajele creatorilor au arătat că Instagram „a rămas în urmă cu TikTok și YouTube în toate dimensiunile care sunt cele mai importante pentru satisfacția creatorilor”, inclusiv câteva care nu au legătură cu capacitatea pentru a face bani, cum ar fi „distracție, acoperire, algoritm corect și îngrijire”. Mosseri a spus, de asemenea, că echipa este „în urmă acolo unde trebuie să fim” în inițiative pentru a ajuta creatorii să câștige bani pe platformă, dar „ne crește urgența și progresul”.

O parte din marele efort a Instagram de a oferi creatorilor mai multă expunere în aplicație: pomparea mai multor postări recomandate de inteligență artificială din profiluri pe care utilizatorii nu le urmăresc în fluxurile lor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Așa că impulsul creatorului nu merge conform planului. Dar poate că Instagram are câteva trucuri în mânecă pentru a-și îmbunătăți atractivitatea creatorilor și pentru a obține mai mulți talenți care își partajează cel mai recent conținut în aplicație, spre deosebire de a-și construi prezența pe acele alte platforme video.

YouTube a anunțat recent că, în ultimii trei ani, a plătit peste 50 de miliarde de dolari creatorilor, artiștilor și companiilor media prin intermediul programului de parteneriat YouTube pentru monetizare, în timp ce TikTok este în mod clar aplicația momentului și a furat în mare măsură tunetul Instagram-ului.

Related Posts