Instagram confirmă că videoclipurile sub 60 de secunde în povești nu vor mai fi împărțite în segmente

poza principala (Demo)

Instagram își continuă procesul treptat de îmbinare a produselor sale video într-unul singur, cu anunțul că videoclipurile din Stories care au o lungime mai mică de 60 de secunde nu vor mai fi împărțite în segmente de 15 secunde în aplicație.

Instagram introduce povești mai lungi

După cum puteți vedea în această alertă în aplicație, atunci când vă actualizați aplicația IG, veți primi o notificare care vă va anunța că videoclipurile dvs. din Stories nu vor mai fi tăiate, devenind astfel o experiență de vizionare mai simplă.

Instagram a testat actualizarea cu utilizatori selectați în ultimul an, ca parte a procesului său mai larg de integrare a opțiunilor sale video, în conformitate cu schimbarea videoclipurilor scurte și tendințele generale de implicare.

În octombrie anul trecut, Instagram și-a retras marca IGTV, deoarece a combinat IGTV și videoclipurile de feed într-un singur format, în timp ce în iulie, Instagram a anunțat că toate videoclipurile încărcate cu o durată mai mică de 15 minute vor fi postate ca Reels, aliniind și mai mult diferitele sale formate video.

Conținut video în toate formatele pentru o interacționare mai bună a utilizatorilor

Îmbinarea opțiunilor sale video are ca scop simplificarea aplicației, în timp ce, în mod ideal, va ajuta Instagram să maximizeze implicarea utilizatorilor. Făcând tot conținutul său video, în toate formatele, disponibil în mai multe locuri în care utilizatorii interacționează.

Prin schimbarea conținutului său video într-un format mai aliniat, acest lucru îi va oferi IG mai mult inventar video de inserat în feedurile utilizatorilor. Ceea ce caută să facă din ce în ce mai mult prin recomandări definite de inteligență artificială, deoarece urmează exemplul lui TikTok de a se concentra mai mult pe feedul principal. divertisment, spre deosebire de a fi restricționat doar la cele mai recente postări de la persoane și profiluri pe care le urmăriți.

CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a remarcat recent că puțin peste 15% din conținutul din feedurile Instagram provine acum de la persoane, grupuri sau conturi pe care utilizatorii nu le urmăresc. Recomandările sale AI contribuind din ce în ce mai mult la experiența utilizatorului. Zuckerberg a menționat că se așteaptă să vadă acea sumă mai mult decât dublă până la sfârșitul anului viitor.

Instagram lucrează la acest lucru de ceva timp, șeful Instagram Adam Mosseri a remarcat încă din ianuarie că:

„Căutăm cum putem – nu doar cu IGTV, ci pe întregul Instagram. Să simplificăm și să consolidăm ideile, pentru că anul trecut am plasat o mulțime de pariuri noi. Cred că anul acesta trebuie să ne întoarcem la concentrarea pe simplitate și meșteșug.”

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Social Media, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus

    Related Posts