Noua bifă albastră de la Facebook și adio conturilor false!

Noua bifă albastră de la Facebook și adio conturilor false!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Noua bifă albastră de la Facebook și adio conturilor false!

Noile informații transmise de CEO-ul Mark Zuckerberg print-o postare a anunțat că un cont „Meta Verified” va oferi utilizatorilor o insignă verificată. O vizibilitate sporită pe platforme, asistență pentru clienți cu prioritate și multe altele. Funcția se lansează în Australia și Noua Zeelandă în această săptămână. Va ajunge în mai multe țări „în curând”.

Testarea Meta propune plata verificării pentru Instagram și Facebook pentru 11,99 USD pe lună pe web și 14,99 USD pe lună pe mobil.

„Săptămâna aceasta începem să lansăm Meta Verified — un serviciu de abonament care vă permite să vă verificați contul cu un act de identitate guvernamental. Să obțineți o insignă albastră, să obțineți protecție suplimentară împotriva lezării identității împotriva conturilor care pretind că sunteți dvs. Să obțineți acces direct la asistența pentru clienți ”, scrie Zuckerberg. „Această nouă funcție se referă la creșterea autenticității și securității serviciilor noastre.”

Pentru a vă înscrie în Meta Verified, va trebui să îndepliniți cerințele minime de activitate. Să aveți cel puțin 18 ani sau mai mult. Să trimiteți un act de identitate guvernamental care se potrivește cu numele și fotografia pe care le aveți pe Facebook sau Instagram. Noua ofertă seamănă foarte mult cu versiunea de 8 USD pe lună a lui Elon Musk a Twitter Blue. Dar Meta notează că nu va aduce nicio modificare conturilor care au fost verificate folosind cerințele anterioare ale companiei, inclusiv notabilitate și autenticitate.

Noua bifă albastră de la Facebook și adio conturilor false! În plus, utilizatorii care se înscriu la serviciu vor primi autocolante exclusive pentru Povești și Reels. Vor primi, de asemenea, 100 de stele gratuite pe lună sau moneda digitală pe care o puteți folosi pentru a da bacșiș creatorilor pe Facebook. Meta notează că, companiile nu pot solicita încă o insignă Meta Verified și că nu vă puteți schimba numele de profil. Numele de utilizator, ziua de naștere sau fotografia de profil fără a trece din nou prin procesul de verificare.

„Pe termen lung, dorim să construim o ofertă de abonament care să fie valoroasă pentru toată lumea. Inclusiv pentru creatori, companii și comunitatea noastră în general”, scrie Meta într-o postare pe blog. „

Ca parte a acestei viziuni, se alocă importanță insignei verificate. Astfel încât să putem extinde accesul la verificare și mai mulți oameni să aibă încredere că conturile cu care interacționează sunt autentice.”

Când serviciul va fi lansat în Australia și Noua Zeelandă în această săptămână. Va costa 19,99 USD pe web și 24,99 USD pe mobil sau 23,99 USD pe web și 29,99 USD pe mobil.  Costul mai mare pe iOS și Android este probabil o modalitate de a compensa comisionul pe care Apple și Google îl primesc pentru achizițiile în aplicație.

Zvonurile despre serviciu au apărut pentru prima dată la începutul acestei luni. Când un raport de la TechCrunch a distribuit referințe la verificarea plătită în codul sursă al Instagram. Consultantul în rețelele sociale Matt Navarra a postat ulterior ceea ce pare a fi o pagină de asistență pentru verificarea plătită. Fie pe versiunea Instagram, fie în Australia, fie în Noua Zeelandă.

În prezent bifa albastră de pe Facebook reprezintă un simbol de verificare prin care se confirmă autenticitatea unei pagini de Facebook.

Aceasta este utilizată de către Facebook pentru a verifica faptul că o pagină de Facebook este autentică. Și aparține unei persoane publice, unei companii sau unei organizații.

De obicei, paginile de Facebook care au o bifa albastră sunt cele ale persoanelor publice (celebrități, sportivi, politicieni etc.), companiilor mari sau ale organizațiilor importante. Această verificare prin bifa albastră poate fi un semn important de încredere pentru utilizatorii Facebook. Oferindu-le o confirmare că acea pagină este autentică și nu o copie sau o pagină falsă.

Este important de menționat că nu toate paginile pot primi o bifa albastră. Facebook are anumite criterii pentru a determina dacă o pagină este eligibilă sau nu pentru această verificare. De obicei, acestea includ o audiență semnificativă. Prezența online bine stabilită și o notorietate publică semnificativă.

Concluzionând, cu siguranță se va reduce cu mult din numărul conturilor false de Facebook.  Această nouă opțiune, pe lângă obținearea unor noi căi de venituri. Are la bază și reducerea scammurilor deloc acceptate pe nici o platformă.

Tu ce părere ai?

[/vc_column_text][vc_column_text uncode_shortcode_id=”846960″]Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Social Media, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.[/vc_column_text]    captcha

    Introdu textul de mai sus

    [/vc_column][/vc_row]

    Related Posts