fbpx
Păreri personale, Web Design Sfaturi

Site-ul cancan.ro a fost spart

aprilie 27, 2010, Author: webmaster

Zilele acestea s-a tot discutat, atât pe forumurile cu profil web design, cât şi pe site-urile de ştiri IT despre întâmplarea celor de la cancan.ro

Site-ul cancan.ro a fost atacat de hackerii români de 2 ori într-o singură zi pe motivul însuşirii unor poze. Mai exact pe site-ul tabloidului apăreau câteva poze cu Catrinel Menghia publicate ca exclusivitate deşi ele fuseseră luate de pe forumul celor de la RST (Romanian Security Team).

Detaliile sunt de prisos, dar pentru cei care n-au aflat ataşez un print screen mai jos ( NU ESTE RECOMANDAT MINORILOR! CONŢINE CUVINTE ŞI EXPRESII VULGARE )

S-a discutat intens, chiar înflăcărat dacă putem spune, de moralitatea şi dreptatea acesteii acţiuni. Dacă au procedat corect sau nu cei de la RST.

Luându-ne după aparenţe am putea spune că NU şi că ceea ce au făcut ei probabil acţiunea lor a adus prejudicii celor de la cancan…

Dar nu cumva au dreptate când spun că îşi bat joc de cultura neamului nostru, că fură poze publicându-le ca exclusivitate şi promovează incultura?

comments (1)

  • avatar image
    Cancan nu e publicatie straina ? Daca da asa le trebuie,ca a devenit cel mai " de ras " ziar si chiar face Romania de ras,eu clasific ziarele gen asta " Babe " se comporta exact ca o baba care barfeste ,cand sparge Academia Catavencu,anuntati-ma sa mut toata familia hackerilor astia in Indonesia :D Pana atunci,succes la hack si la alte ziare de genul asta... Sport.ro ? :-" :))

    Eddie

    aprilie 28, 2010 Reply

Sună
Hartă