Site-uri – zona Brăila-Galați

Site-uri - zona Brăila-Galați

În acest articol îmi voi exprima părerea personală privind webdesignul în zona Brăila Galați.

Suntem în anul 2018, la distanță de 28 de ani de la crearea primei pagini web (vezi aici articolul – 25 de ani de la lansarea primul site). Deși mai greu, și antreprenorii din zona Brăila Galați au început să conștientizeze importanța prezenței online a unei afaceri.

Lucrând în domeniul web-design-ului încă din anul 2007 am reușit să aprofundez ramurile  SEO, online marketing, web design și analiza site-urilor. Chiar dacă acest domeniu se poate considera a fi fără frontiere, am urmărit îndeaproape site-urile și firmele din Brăila și Galați. Spre uimirea mea, am reușit să observ foarte puține companii / afaceri care au ținut pasul cu web design-ul, trendurile actuale din domeniu și optimizarea site-urilor pentru dispozitivele mobile.

Identificând problemele cele mai frecvente, am făcut o listă de 3 greșeli frecvente ce, cu siguranță, au dus la scăderea conversillor site-urilor din arealul geografic Brăila-Galați.

1. Site-uri neadaptate la dispozitivele mobile

Poate chiar în momentul ăsta citești acest articol de pe un telefon sau tabletă. Dacă totuși ești pe Desktop, gândește-te, într-o zi normală, cât de des folosești telefonul pentru a căuta informații / produse / servicii. Suntem tot timpul pe fugă, într-o mișcare continuă care nu ne mai constrânge în privința accesării internetului. Majoritatea avem, cel puțin, un telefon inteligent în buzunar.

Dacă site-ul firmei tale nu se adaptează automat la rezoluțiile telefoanelor mobile / tabletelor, PIERZI. Ca și exemplu, peste 48% dintre utilizatorii care ne-au accesat acest site în ultima lună au folosit dispozitive mobile.

2. Site-uri neactualizate

Un site neactualizat va da tot timpul impresia unei afaceri „moarte”. Adăugarea de conținut și actualizarea datelor în permanență pe site inspiră încredere potențialului client. Vede „că te miști”. Nu ai trântit un site și nu se mai știe nimic despre activitatea ta.

Actualizarea și mentenanța unui site implică, într-adevăr, costuri. Dar aceste costuri se pot minimiza astfel încât să fie profitabil.

Site-ul e oglinda afacerii tale în mediul online!

3. Site-uri făcute de amatori

Știu, poate nepotul sau verișorul îți va face un site cu cine știe ce program GRATUIT. Perfect! Ai și site și nu ai cheltuit bani pentru asta. Eventual, îi mai luăm și la mișto pe cei care alocă bugete pentru site-uri / mentenanță / promovare online.

Dar apoi te vei uita că acel site nu-ți aduce clienți, nu-ți generează vânzări. Te-ntrebi de ce? Pentru că, de cele mai multe ori, GRATIS E CEL MAI SCUMP ! Trage concluzia și regândește planul de atac. E târziu dar mai poți salva ceva. Te aștept la o cafea!

 

Concluzie

Încă mai e timp, deși e târziu.

Am remarcat în ultimul timp un interes, ce are tendință crescătoare, a afaceriștilor din Brăila și Galați spre mediul online. Apreciez asta. Demonstrează că nu batem pasul pe loc și realizăm importanța acestui puternic instrument de vânzare.

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Realizare Website, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus

    Related Posts