Tehnologia și internetul sunt peste tot

tehnologia si internetul

Tehnologia și internetul

Deşi nu este un fenomen care a fost prezis cu greu, am ajuns să pătrundem în era tehnologiei, din ce în ce mai mult.

Tehnologia şi internetul ne înconjoară la tot pasul şi suntem din ce în ce mai dependenţi de ele.

Astăzi m-am trezit cu gândul să mă duc cu maşina la spălătorie că era plină de praf. Zis şi făcut! Odată ajuns la spălătorie am văzut că trebuie să aştept deoarece mai aveam câteva maşini în faţă. Decid să aştept în maşină şi să-mi mai fac ceva ordine în agendă ( agendă de hârtie… old school here ). Timpul de aşteptare se prelungea şi nu mai aveam ce face. Mă plictiseam şi imediat mi-am adus aminte că am net pe unul dintre telefoanele mobile. Hop connected to the internet. Şi am început a frunzări pe diverse site-uri şi uite aşa timpul a trecut mult mai uşor. Tipic zilelor noastre.

iPhone, iPad, tabletă sau doar un telefon care se poate conecta la internet – sunt obiecte care încep să facă parte din viaţa noastră de zi cu zi. Nu ne mai plictisim (sau cel puţin aşa ne minţim) şi nu mai căutăm pe măsuţă un ziar/revistă să citim diverse. Acum ne uităm pe net pe site-uri şi ne citim e-mail-urile.

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Realizare Website, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus