Blogosfera romaneasca (part II)

blogosfera

Despre Blogosfera Romaneasca

În această parte doresc să vorbesc despre bloggerii care vor să facă bani din nimic, uşor, fără stres cu ajutorul unu blog.

Chestia asta e cam imposibilă. Nu poţi să faci bani din nimic şi asta e o realitate şi în lumea internetului.

Când îţi faci blog, indiferent că e personal sau pe o anumită nişă, trebuie să fii original. Originalitatea îţi aduce vizitatori şi un loc mai sus în motoarele de căutare. Deci dacă vrei să faci bani asta ar fi ca o regula.

Toată lumea a fost acaparată de fenomenul Google Adsense . Abia îşi lansează blogul online şi hopa şi câteva adsensuri pe pagină. E deranjant şi în acelaşi timp şi ineficient. După cum am spus şi în articolul 5 reguli importante legate de un site reclama în exces e ca şi cum ai invita vizitatorul site-ului să iasă de pe site.

Părerea mea faţă de această idee de a face bani uşor şi/sau din nimic mi-am exprimat-o şi în articolul anterior, Faci bani online .

Deci îi atenţionez pe cei care cred că în mediul online se fac bani mulţi, uşor şi fără să ridici un pai , că deşi sunt activ pe internet de ceva timp nu am nici-un Mercedes la scară, nu am vre-un cont de 50,000 euro 500,000,000 de euro în bancă sau vreo barcă ce mă aşteaptă în week-end-urile însorite pe faleză.

Related Posts