Despre Blogosfera Romaneasca

În această parte doresc să vorbesc despre bloggerii care vor să facă bani din nimic, uşor, fără stres cu ajutorul unu blog.

Chestia asta e cam imposibilă. Nu poţi să faci bani din nimic şi asta e o realitate şi în lumea internetului.

Când îţi faci blog, indiferent că e personal sau pe o anumită nişă, trebuie să fii original. Originalitatea îţi aduce vizitatori şi un loc mai sus în motoarele de căutare. Deci dacă vrei să faci bani asta ar fi ca o regula.

Toată lumea a fost acaparată de fenomenul Google Adsense . Abia îşi lansează blogul online şi hopa şi câteva adsensuri pe pagină. E deranjant şi în acelaşi timp şi ineficient. După cum am spus şi în articolul 5 reguli importante legate de un site reclama în exces e ca şi cum ai invita vizitatorul site-ului să iasă de pe site.

Părerea mea faţă de această idee de a face bani uşor şi/sau din nimic mi-am exprimat-o şi în articolul anterior, Faci bani online .

Deci îi atenţionez pe cei care cred că în mediul online se fac bani mulţi, uşor şi fără să ridici un pai , că deşi sunt activ pe internet de ceva timp nu am nici-un Mercedes la scară, nu am vre-un cont de 50,000 euro 500,000,000 de euro în bancă sau vreo barcă ce mă aşteaptă în week-end-urile însorite pe faleză.