Ce este SEO?

Hand arrange white letters as SEO (Demo)

Vrei să înveți totul despre SEO?

Înainte să te învăț cum funcționează și cum să o faci, să trecem mai întâi peste definiția SEO și, apoi vom aprofunda cum funcționează SEO.

SEO vine de la search engine optimization (optimizarea motorului de căutare). SEO este procesul adoptării unor pași pentru a ajută un site sau un conținut să se claseze mai sus pe Google.

Diferența cheie între SEO și paid advertising (publicitatea plătită) este că SEO presupune o clasare organică, ceea ce înseamnă că nu plătești pentru a fi în acel loc. Pentru a simplifică, optimizarea motorului de căutare înseamnă să iei un conținut online și să îl optimizezi.  Încât motoarele de căutare precum, Google să îl arate în partea de sus a paginii atunci când cineva caută ceva.

Să o privim așa. Când cineva scrie „lasagna vegană” pe Google, cel mai probabil caută o rețetă, ingrediente, și instrucțiuni despre cum se prepară. Dacă ai scris un articol despre lasagna vegană vei vrea ca oamenii să îți găsească rețeta. Pentru ca cineva să o găsească trebuie să te clasezi peste toate celelalte site-uri cu rețete pentru lasagna vegană. Nu este ușor, dar despre asta este marketingul SEO.

Să dezvoltăm și mai mult :

Majoritatea căutărilor online încep cu un motor de căutare că Google. De fapt, 75 la sută din acele căutări încep pe Google.

Pentru a înțelege mai bine cum poți clasa conținutul tău mai sus în motoarele de căutare, trebuie să înțelegi mai întâi cum funcționează căutarea.

Scopul final al acestui articol este să te ajute să înțelegi dedesubturile căutării pentru a-ți putea optimiza conținutul pentru a se clasa mai sus pe Google și să ai mai mulți ochi pe postările tale.

Elementele de bază SEO: On-Page SEO și Off-Page SEO

Când vorbim de SEO pe larg, există două căi la fel de importante : on-page SEO și off-page SEO.

On-page SEO se referă la construirea conținutului pentru îmbunătățirea clasărilor tale. Asta se reduce la încorporarea cuvintelor-cheie în paginile tale și conținutul tău, scrierea unui conținut de calitate regulat, să te asiguri că metaetichetele și titlurile sunt bogate în cuvinte cheie și bine scrise, printre alți factori. Off-page SEO este optimizarea care se întâmplă în afara website-ului tău, precum câștigarea backlink-urilor. Partea asta a ecuației implică construirea relațiilor și crearea conținutului pe care oamenii vor să îl distribuie. Deși implică multă muncă, este în totalitate succesul SEO-ului.

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Realizare Website, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus

    Related Posts