Importanta optimizarii pentru motoarele de cautare (SEO)

Search Engine Optimization

În urma unor discuţii telefonice + e-mail cu diverse persoane am decis să explic în acest articol importanţa optimizării unui site pentru motoarele de căutare.

În primul rând să definim acronimul SEO.

SEO este prescurtarea de la Search Engine Optimization ( optimizare pentru motoarele de cautare )

Mai jos vă  răspundem la câteva dintre întrebările pe care probabil vi le puneţi în legătură cu acest domeniu

Ce înseamnă mai exact acest SEO?

Acronimul SEO vine de la “search engine optimization” şi reprezintă serviciul de optimizare al unui site web pentru a atinge poziţii cât mai înalte în motoarele de căutare.

De ce aş avea nevoie de optimizarea unui site? Nu-mi ajunge doar site-ul?

Până acum câţiva ani era îndeajuns să ai un site şi să aştepţi să ca să fie vizitat. Acum, concurenţa fiind acebră, trebuie să te plasezi superior în motoarele de căutare. Aici intervine SEO şi promovarea online.

Care este avantajul?

Foarte important de precizat este că optimizarea aduce numai trafic de calitate direct interesat de produsul sau serviciul oferit . Pe termen lung optimizarea SEO reprezintă cea mai accesibilă şi eficientă cale de promovare pentru un web site.

ATENŢIE!!!

Feriţi-vă de firmele sau persoanele care vă garantează o poziţie superioară într-un timp scurt invocând că au ” parteneriate ” cu motoarele de căutare sau că beneficiază de o prioritate aparte. NU EXISTĂ AŞA CEVA!

În principiu serviciile de SEO şi optimizare online au o durată relativ extinsă şi efectele se pot vedea în timp.

Dacă mai sunt şi alte întrebări privint acest subiect vă rog să lăsaţi un comentariu şi voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Realizare Website, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus

    Related Posts