Mesaj în contextul actualei epidemii

epidemie

În contextul actual, echipa e-ProDesign și-a mutat activitatea la domiciliu. Datorită sectorului de activitate pe care-l avem, ne-am adaptat rapid la modul acesta de lucru. Nu panica față de această epidemie, cât prevenția ne-a îndrumat către WorkFromHome.

Dorim pe această cale să oferim câteva sfaturi către clienții noștri, și nu numai.

Nu vă panicați!

Deși previziunile economice sunt „sumbre” pentru viitoarele 1-2 luni, suntem convinși că vom trece peste această perioadă și vă asigurăm că din partea echipei e-ProDesign veți avea tot sprijinul necesar pentru traversarea perioadei de criză și, inclusiv, pentru perioada de redresare.

Gândiți o politică de prevenție

Dacă vă interesează cursul afacerii în perioada actuală, dar și în viitor, importanținsunt angajații, ei fiind o resursă valoroasă. Implementați o politică de prevenție astfel încât să minimalizați șansele ca unul din angajați să fie expus virusului. Riscați altfel să intrați în carantină toată echipa.

Dacă activitatea pe care o prestați nu poate fi transferată în totalitate către munca remote/la domiciliu, impuneți reguli severe în privința igienei.

Comunică transparent cu clienții

Toate afacerile se confruntă acum cu această criză. Transparența în comunicare poate ajuta prin brand-awarness dacă se comunică în mod corespunzător.

Reduceți numărul călătoriilor și al întâlnirilor

Încercați să vă mutați agenda pe online, organizând întâlnirile prin intermediu virtual folosind programe precum: Skype, Zoom, ș.a.

Ai vreo problemă la acest capitol? Ne poți contacta și îți vom oferi o consulație gratuită pentru a găsi o soluție.

Îndreaptă strategia de vânzări către online

Dacă deja nu ai făcut-o, niciodată nu e prea târziu. Încă poți evita pierderile cauzate de traficul pietonal redus.

Documentați-vă din surse oficiale

Suntem bombardați zilnic pe rețele sociale de sute/mii de informații privind COVID-19, multe din ele fiind informații false, de natură să inducă panica și să dezinformeze utilizatorii. Încercați să verificați orice informație de pe site-urile surselor de încredere.

Atenție la securitatea cibernetică

S-a raportat o creștere explozivă a mesajelor/e-mailurilor de tip spam/phising de la începutul epidemiei de coronavirus. Hackerii profită de faptul că mulți utilizatori și-au mutat activitatea la domiciliu/remote și nu mai sunt protejați de programele de tip firewall/anti-virus din cadrul companiilor. Nu dați click pe link-uri suspecte și nu descărcați atașamente de la adrese pe care nu le cunoașteți sau care nu prezintă încredere.

Folosiți timpul liber în mod benefic afacerii

Acum este timpul să faci acele operațiuni care le amâni de fiecare dată fiindcă nu aveai timp. Citește o carte, ocupă-te de site, actualizează informațiile din rețele sociale ș.a.m.d.

Sprijiniți afacerile locale

Încercați, pe cât posibil, să sprijiniți mediul antreprenorial local. Astfel, oferiți o șansă mediului de afaceri să treacă mai ușor prin aceste clipe.

Ai alte sfaturi pentru antreprenoriat în aceste momente de criză? Așteptăm un comentariu mai jos.

Te-ar putea interesa și: Relaxare prin munca

Pentru dezvoltarea afacerii tale în zona de Realizare Website, ne poți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin formularul rapid de mai jos.    captcha

    Introdu textul de mai sus

    Related Posts